Închide meniul
Foto

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist: „Româncele şi-ar dori să fie cu negrul meu!”

Publicat: 22 septembrie 2023, 13:03

Reclamă
Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist: „Româncele şi-ar dori să fie cu negrul meu!”

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist

Joyskim Dawa, alături de soţia lui / Instagram

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist în care a fost implicat fundaşul central de la FCSB. Sofya s-a descătuşat pe reţelele sociale, după mesajele teribile primite de Dawa la finalul meciului cu Hermannstadt, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul camerunez a primit comentarii rasiste la scurt timp după ce a primit cartonaş roşu. Pe unele le-a postat pe contul său de Instagram.

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist

Sofya s-a năpustit asupra românilor care l-au jignit pe soţul ei. Mai mult, a avut o reacţie uluitoare la adresa celor care au trimis mesaje rasiste.

Ați face bine să verificați cui trimit mesaje iubitele voastre, pentru că pare că româncele și-ar dori să fie cu negrul meu„, a reacţionat soţia lui Dawa pe Instagram.

Sofya le-a transmis un ultimatum criticilor lui Joyskim Dawa. A transmis un semnal de o duritate extremă.

Reclamă

Gata, am terminat cu voi pentru azi. Să nu îmi mai numiţi iubitul ‘negru’ vreodată şi să luaţi un bilet spre Zanzibar, nenorociţi de rasişti. Dacă nu sunteţi fericiţi, să deveniţi jucători de fotbal sau antrenori. Poate vă vor accepta în Liga 2„, a mai spus Sofya.

Joyskim Dawa, în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt – FCSB

Fundaşul central în vârstă de 27 de ani acuză că a primit mesaje incredibile după ce a fost eliminat în minutul 60 al restanţei din etapa a 5-a a Ligii 1.

Jucătorul vicecampioanei României a făcut un penalty şi a văzut direct cartonaş roşu. După meci, în miez de noapte, Dawa a dezvăluit prin ce a trecut. Camerunezul a avut o reacţie vehementă pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

„Greşelile sunt parte din fotbal, dar nimeni nu poate veni şi să mă insulte pentru culoarea pielii. Poţi fi dezamăgit, dar să mă respecţi şi să nu fii rasist. Apropo, banii pe care îi pariaţi nu sunt problema şi responsabilitatea mea.

Sunt plătit ca să joc fotbal, nu ca să vă fac mai bogaţi. Vă mulţumesc!„, a scris Dawa pe contul său de Instagram.

Mihai Stoica a sărit în ajutorul lui Dawa şi l-a felicitat că a făcut publice mesajele cu care a fost asaltat după ce a văzut cartonaş roşu.

Foarte bine a făcut Dawa că a publicat acele mesaje. Prea cred unii că pot să scrie orice și să facă bullying fără să li se întâmple nimic„, a declarat Mihai Stoica pentru gsp.ro.

Explicaţii halucinante ale fostului jucător al Rapidului

Fostul jucător al Rapidului, Robert Stănici, a fost unul dintre cei care i-au trimis mesaje rasiste lui Joyskim Dawa.

Ești retardat? Două goluri? Slab nenorocit, ești cel mai slab fundaș din Liga 1. R***t prost, f*cking n***a”, ar fi fost mesajul primit de Dawa de la Stănici.

Stănici a avut o primă reacţie în care a negat că i-ar fi trimis un astfel de comentariu fundaşului central de la FCSB. Mai mult, a dat vina pe coechipierii săi.

Reclamă

I-am spus doar că aș putea să joc mai bine decât el și dacă vrea să facem unu contra unu. Nu l-am jignit cu nimic. Din mesaje probabil a editat. Nu l-am jignit, i-am spus că este un jucător slab de fotbal. Niște colegi de echipă au făcut o glumă mai proastă„, a declarat Stănici pentru prosport.ro.

Întrebat dacă telefonul său a ajuns pe mâna coechipierilor după ora 22:00, tânărul de 22 de ani a venit cu un alt motiv.

Contul mi-a fost spart și încerc să-l închid pentru un moment. Mai este cineva pe el. Am schimbat parola. Eu acum am văzut cele întâmplate. Nici nu știam despre ce este vorba. Zi bună„, a mai spus fostul jucător al Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și