Închide meniul
Foto

Spectacol total la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Coregrafiile pregătite pentru „Bătălia Olteniei”

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 21:42

Reclamă
Spectacol total la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Coregrafiile pregătite pentru „Bătălia Olteniei”

Colaj Orange Sport

E spectacol total la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Potrivit surselor Antena Sport, 23.112 suporteri sunt prezenţi la meci. Aceştia se întâlnesc în al treilea episod din „Bătălia Olteniei”, iar „vulcanul” de pe Ion Oblemenco „arde”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul precedent, Universitatea Craiova a câștigat ambele derby-uri cu FC U Craiova 1948, cu același scor, 2-0.

Spectacol total la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Suporterii celor două echipe au pregătit coregrafii spectaculoase. Astfel, după ce Istvan Kovacs a fluierat startul meciului, spectacolul a început în tribune.

În stagiunea precedentă, prima în care FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-au duelat în Liga 1, echipa lui Adrian Mitielu a terminat pe locul 10 în play-out, în timp ce cea a lui Mihai Rotaru a ocupat ultima poziție de pe podium, în play-off.

VIDEO | Atmosferă de poveste înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Atmosferă de senzație înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Fanii echipei patronate de Adrian Mititelu au împânzit centrul orașului.

Reclamă
Reclamă

Cu câteva ora înainte de startul partidei, câteva sute de fanii ai celor de la FC U Craiova 1948 s-au adunat la terasele din Centrul Vechi al Craiovei, unde au cântat celebrul „Oltenia Eterna Terra Nova”.

Din informațiile AntenaSport, pe străzi s-ar fi adunat aproximativ 500 de fani ai echipei lui Adrian Mititelu. Până la această oră, în jur de 16.000 de bilete la meci au fost vândute deja.

VIDEO | Fanii Universității Craiova, replică pentru rivalii de la FC U Craiova 1948

Fanii echipei Universitatea Craiova au venit cu replica pentru rivalii de la FC U Craiova 1948. Suporterii echipei lui Mihai Rotaru au făcut show înaintea derby-ului din Bănie.

Reclamă

Fanii din Peluza Nord Craiova au aprins torțe la o terasă și au cântat în numele echipei favorite. Ultrașii le-au declarat război rivalilor de la echipa lui Adrian Mititelu.

În Craiova, Poliția și Jandarmeria a declanșat planul de alertă maximă pentru a evita eventualele conflicte între cele două galerii. Străzile din oraș sunt pline de forțe de ordine.

Până la această oră, aproape 20.000 de bilete s-au vândut la derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova.

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova va fi arbitrat de Istvan Kovacs. Acesta va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Radu Petrescu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac. Observator va fi Corneliu Fecioru.

Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:57

„Nu ai cum să câştigi dacă faci asta!” Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

20:57

LIVE TEXTFCSB – Gloria Buzău 0-1. Supriză uriaşă pe Arena Naţională. Charalambous, nevoit să joace cu Şut în centrul apărării

20:56

VideoMeciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

20:47

„M-am săturat! Nu văd nicio ieşire aşa!” Săpunaru a răbufnit după Botoşani – Rapid 2-0: „Parcă a întors cineva lumânările!”

20:38

VideoSimona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

20:20

FotoCum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani. Imaginile durerii cu antrenorul rapidiştilor

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și