Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Fanii au pregătit coregrafii spectaculoase

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 21:10

Reclamă
Atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Fanii au pregătit coregrafii spectaculoase

Atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţională, la derby-ul Dinamo - CSA Steaua

Galeriile celor de la Dinamo şi CSA Steaua/ Captură Orange Sport, Antena Sport

Este o atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua, din etapa a noua a play-off-ului Ligii a 2-a. Fanii ambelor echipe au pregătit coregrafii spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo încă mai speră la promovarea directă. „Câinii” au nevoie de victorie împotriva rivalilor de la CSA Steaua, pentru a o putea egala pe Oţelul, ocupanta locului trei, care este direct promovabil în condiţiile în care „militarii” nu au drept de promovare.

Atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Fanii lui Dinamo au pregătit o coregrafie specială, cu ocazia faptului că echipa a împlinit 75 de ani de existenţă, pe 14 mai. Suporterii au umplut primul inel al peluzei, şi au afişat mesajul „Dacă n-am mai fi, nu s-ar mai povesti”.

De asemenea, pe întreaga peluză s-a putut observa şi numărul 1948, ceea ce reprezintă anul în care Dinamo s-a înfiinţat (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

De cealaltă parte, şi cei de la CSA Steaua au venit echipaţi pentru derby-ul cu rivalii alb-roşii. „Tremură haita când în faţă e armata”, a fost mesajul afişat de fanii trupei lui Daniel Opriţa, care de asemenea au umplut primul inel al peluzei Sud.

Reclamă

Partida se desfăşoară pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. Oficialii trupei din Ştefan cel Mare au ales această variantă, în speranţa că fanii vor lua cu asalt casele de bilete.

Cu toate acestea, pe stadion se află puţin peste 10.000 de spectatori.

Andrei Nicolescu a transmis un mesaj dur pentru CSA Steaua, înaintea derby-ului

Andrei Nicolescu s-a arătat foarte nemulţumit, după Oţelul – Dinamo 0-2, că CSA Steaua a participat în playoff-ul Ligii a 2-a. Roş-albaştrii nu au drept de promovare în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Nicolescu a lăudat evoluţia dinamoviştilor şi a spus că Dinamo e o echipă mai valoroasă decât Oţelul Galaţi.

„Obișnuim să stăm de vorbă, să avem o impresie. Azi au fost doar aplauze. La nivel mental a fost ce trebuie, am dovedit că suntem o echipă mai bună decât Oțelul. Noi merităm mai mult să fim în Liga 1.

Noi am avut un play-off trunchiat. CSA joacă cu o anumită intensitate niște meciuri și cu altă intensitate alte meciuri. Am spus că pentru noi acea discuție despre legea modificată ar fi bună, pentru că Steaua ar juca cu aceeași intensitate toate meciurile.

Din păcate, noi am jucat într-un play-off oarecum trunchiat. Se știe clar că Steaua își dă ultima suflare cu noi pe teren. Nu știu ce o să urmeze, din păcate, o echipă a denaturat un pic competiția în acest play-off”, a declarat Andrei Nicolescu pentru digisport.ro după victoria câinilor de la Galaţi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și