Închide meniul
Foto

Atmosferă incendiară la Oţelul – Dinamo! Fanii gălăţeni au „aprins” stadionul. Au fost incidente în oraş între fani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2023, 20:53

Atmosferă incendiară la Oţelul – Dinamo! Fanii gălăţeni au „aprins” stadionul. Au fost incidente în oraş între fani

Fanii Oţelului au făcut spectacol

Captură Orange Sport

Atmosferă incendiară la Oţelul – Dinamo! Fanii Oţelului au creat o atmosferă fantastică în startul meciului cu Dinamo. Dacă nu va pierde, Oţelul Galaţi va promova în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii gălăţeni au crest o atmosferă electrizantă în tribune. Pe lângă coregrafia afişată, suporterii Oţelului au oferit şi un show pirotehnic.

Atmosferă incendiară la Oţelul – Dinamo

Fanii celor de la Oţelul au „aprins” peluza în startul meciului cu Dinamo. Aceştia au venit cu un „adevărat” arsenal la meci şi făcut show în peluză, la începutul meciului care o poate duce pe Oţelul în Liga 1. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Din păcate, fanii celor două echipe au creat incidente pe străzi înaintea meciului. Mai mulţi suporteri au fost reţinuţi şi duşi la secţia de poliţie.

Marele absent al celor de la Oţelul Galaţi este chiar antrenorul Dorinel Munteanu, care este suspendat, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Reclamă

Antrenorul gălăţenilor ar putea fi însă prezent la stadion, pentru a se bucura alături de elevii săi în cazul în care aceştia obţin promovarea.

De ce să nu ne bucurăm și noi de revenirea în elită, la noi acasă? Și Iașiul a făcut-o acum două etape, acum e rândul nostru”, au transmis oficialii Oțelului, citaţi de gsp.ro.

Nu mai comentez ce spune antrenorul lui Dinamo… Noi avem joc un meci greu împotriva lor și vrem să câștigăm, pentru a merge direct în SuperLigă. Presiunea a fost de când am preluat această echipă, ne-am schimbat obiectivele pe parcurs”, a declarat Dorinel Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spunea Ovidiu Burcă înainte de CSA Steaua – Oţelul 1-1

Ovidiu Burcă îi răspunsese lui Dorinel Munteanu înainte de meciul Oţelului cu CSA Steaua din deplasare.

Noi nu am discutat niciodată despre nimeni, am văzut că a zis Dorinel Munteanu că va avea grijă cum o să joace Poli Iaşi, păi aşa avem şi noi grijă cum o să joace cu CSA Steaua mâine. Să vedem ce se întâmplă în Ghencea poate vedem iar ce-am văzut la Galaţi, când CSA a pierdut. Poate există relaţii de prietenie, de rudenie. Nu pot să ţin cu Steaua, dar mi-ar plăcea un rezultat care să ne ţină în cursă”, a continuat antrenorul dinamovist.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și