Închide meniul
Foto

Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! A primit licenţa UEFA!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 19:56 / Actualizat: 23 mai 2024, 22:14

Reclamă
Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! A primit licenţa UEFA!

Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! A primit licenţa UEFA!

Corvinul Hunedoara, la ceremonia organizată după ce a cucerit Cupa României / Profimedia Images

Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! Echipa aflată în Liga a 2-a a primit licenţa UEFA, a anunţat site-ul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara a câştigat, la loviturile de departajare, Cupa României, în finala cu Oţelul. Ea avea nevoie de licenţa UEFA pentru a participa în Europa League.

Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! A primit licenţa UEFA!

Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenței de participare în competițiile europene.

În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025.

Corvinul Hunedoara a obținut dreptul de a participa în UEFA Europa League prin câștigarea ediției 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oțelul Galați, la lovituri de departajare”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Reclamă
Reclamă 4

Corvinul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League. Lovitura pregătită de câștigătoarea Cupei

Corvinul Hunedoara a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League. Oficialii echipei de „sub furnale” și-au alcătuit deja o listă de transferuri pentru perioada de mercato din vară.

Potrivit agentului Bogdan Apostu, care se află în conducerea hunedorenilor, Sergiu Buș se află pe lista de transferuri a echipei pregătite de Florin Maxim.

Atacantul a jucat la FCSB în perioada august 2020 – ianuarie 2021. De asemenea, a mai trecut pe la echipe importante, precum CFR Cluj, CSKA Sofia, Sheffield sau Astra Giurgiu.

Reclamă

”Pot veni jucători pentru cupele europene și să plece în aceeași perioadă de transferuri, e perfect legal și au mai fost situații.

Să ne aducem aminte de cei de la Sibiu, aduși (n.r. de FCSB) pentru un singur meci. Sergiu Buș poate fi o variantă de atacant. Mai sunt și alte variante de transfer, dar sunt sub contract și nu pot să le spun numele”, a spus Bogdan Apostu, la digisport.ro.

În acest sezon, Sergiu Buș a jucat pentru Poli Iași. El ar putea face un pas înapoi, în Liga a 2-a, pentru a juca în preliminariile UEFA Europa League.

Un oficial al FRF dădea asigurări că echipa hunedoreană va primi licenţa: „Nu vă faceți griji”

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, dădea asigurări că echipa hunedoreană va primi licenţa UEFA după ce a câştigat Cupa României.

După meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de faptul că echipa din Hunedoara nu știa dacă va participa sau nu în Europa League.

„Noi nu știm la ora asta cine va juca în Europa League. Corvinul încă nu și-a luat licența. Nu e normal să nu știm la finalul campionatului cine joacă în cupele europene”, a spus Rotaru, la primasport.ro.

Totuși, Andrei Vochin a venit cu un răspuns imediat pentru patronul de la Universitatea Craiova, prin care a dat o veste importantă pentru „echipa de sub furnale”.

„Corvinul ia licența, nu vă faceți griji”, a declarat oficialul Federației Române de Fotbal.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

10:23

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

10:16

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

9:51

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

9:49

Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și