Închide meniul
Foto

Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oţelul a promovat în Liga 1! Imagini copleşitoare la Galaţi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 15:14

Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oeţlul a promovat

Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oeţlul a promovat

Captură digisport.ro

  • Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oţelul a promovat în Liga 1
  • Imagini copleşitoare la Galaţi

Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oţelul a promovat în Liga 1. Imediat după fluierul final al partidei cu Unirea Dej, Dorinel Munteanu nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile şi a fugit la vestiare. Munteanu este antrenorul care a câştigat, în 2011, singurul titlu al formaţiei din Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Otelul Galaţi a promovat în Liga 1, după victoria cu Unirea Dej, scor 1-0. Finalul de meci a fost unul extrem de emoţionant pentru Dorinel Munteanu, care a fost copleşit de emoţii şi a plecat în grabă spre vestiare.

Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oţelul a promovat în Liga 1

După ce şi-a îmbrăţişat staff-ul, Dorinel Munteanu a plecat, în fugă, la vestiare. Camerele TV au surprins cum antrenorul Oţelului avea lacrimi în ochi. Bucuria a fost enormă şi pentru Cristi Munteanu, preşedintele gălăţenilor, care s-a bucurat enorm în tribune.

Reclamă

Şi fanii gălăţeni au fost în culmea fericirii. Imediat după fluierul de final, suporterii gălăţeni au invadat terenul pentru a sărbători alături de jucători. Oţelul Galaţi va juca în Liga 1 după o pauză de 8 ani.

Oţelul a învins Unirea Dej, scor 1-0, şi a promovat direct în Superligă, în timp ce Dinamo, învinsă de Poli Iaşi, scor 4-1, va juca la barajul de promovare cu FC Argeş.

Reclamă

Poli Iaşi şi-a respectat blazonul de campioană a ligii secunde şi s-a impus cu Dinamo, scor 4-1. Oţelul revine în Superligă după 8 ani, în urma victoriei, scor 1-0, cu Unirea Deaj.

Tot duminică, Steaua a învins Gloria Buzău, scor 4-2. În clasament, Poli Iaşi a câştigat Liga 2, cu 60 de puncte, Steaua este pe 2, cu 52 de puncte-dar fără drept de promovare, iar Oţelul este pe 3, cu 49 de puncte.

Poli Iaşi şi Oţelul au promovat direct în Superligă, iar Dinamo, aflată pe locul 4, cu 46 de puncte, va juca barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeş. Tot la barajul de promovare/retrogradare vor juca UTA Arad şi Gloria Buzău, locul 5 din Liga 2.
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 23:15
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1: „Cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă”
Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 21:54
Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare
Liga 1 • 10 mart., 23:19
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare: „Am stat 3 etape nevinovat!”
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 2 mart., 19:23
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul - CFR Cluj 2-2
Liga 1 • 28 feb., 12:32
Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Un arbitru slab! El nu poate să aibă prestanță”