Închide meniul
Foto

Fază controversată în Liga a 2-a! Centralul a trecut peste decizia asistentului și a validat un gol

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 21:28

Fază controversată în Liga a 2-a! Centralul a trecut peste decizia asistentului și a validat un gol

Fază controversată în Liga a 2-a

Fază controversată în Chindia - CS Mioveni / Captură Digisport

Fază controversată în Liga a 2-a! Arbitrul de centru de la partida dintre Chindia Târgoviște și CS Mioveni a trecut peste decizia arbitrului asistent și a validat o reușită a oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Chindia și CS Mioveni reprezintă o partidă din etapa a 13-a a Ligii secunde. Faza controversată a apărut în momentul în care oaspeții, care sunt candidați la promovarea în primul eșalon, au marcat al 2-lea gol.

Fază controversată în Liga a 2-a! Ce s-a întâmplat în partida de la Târgoviște

Primul gol al duelului dintre Chindia și Mioveni a fost marcat în minutul 9, de către Toma. În minutul 39, argeșenii au punctat din nou, prin Gogor, iar arbitrul asistent, Cosmin Vițelaru a ridicat fanionul și a semnalizat un offside.

Totuși, după o serie de discuții, centralul Horia Mladinovici a trecut peste decizia acestuia și a validat golul, chiar dacă în Liga a 2-a nu există sistemul VAR.

Faza respectivă a ridicat multe semne de întrebare, având în vedere faptul că oficialii partidei nu au putut vizualiza reluarile de pe teren, dată fiind lipsa monitorului de arbitraj video. (VEZI FAZA CONTROVERSATĂ ÎN GALERIA FOTO).

Reclamă

După reușita argeșenilor, fanii celor de la Chindia au cerut demisia lui Vasile Miriuță, tehnicianul echipei, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formație, în ultima perioadă.

Daniel Opriţa poate pleca de la CSA Steaua în iarnă!

Antrenorul echipei din Ghencea nu are cea mai bună relaţie cu conducerea clubului, anunţând deja că se va despărţi de CSA Steaua la finalul sezonului, atunci când îi expiră şi contractul.

Potrivit fanatik.ro, Chindia Târgovişte este formaţia care îl vrea pe Daniel Opriţa în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, antrenorul celor de la Chindia Târgovişte este Vasile Miriuţă, dar sunt şanse mari ca acesta să părăsească echipa la finalul anului 2023. Şi Miriuţă are contract cu Chindia până la finalul acestui sezon, dar fostul antrenor de la CFR Cluj are o clauză prin care se poate despărţi de formaţia din Târgovişte dacă nu încheie anul pe locurile 1-4 din liga secundă.

În cazul în care Vasile Miriuţă nu va reuşi să termine anul 2023 în primele patru echipe din liga secundă, Chindia Târgovişte va încerca să îl aducă pe Daniel Opriţa, cu speranţa că antrenorul va găsi o soluţie pentru a îşi încheia contractul cu formaţia din Ghencea cu şase luni mai devreme.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și