Închide meniul
Foto

Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”

Publicat: 7 iunie 2024, 21:08

Reclamă
Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”

Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al "roş-albaştrilor" ce susţine că FCSB e Steaua

Imaginea de la evenimentul CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei l-a premiat, odată cu Marius Lăcătuş, pe un fost jucător al „roş-albaştrilor” care susţine că FCSB e Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Vlădoiu a jucat pentru „roş-albaştri” în perioada 1991-1993, 1995-1996 și 2000-2001. El susţinea că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”

„Eu tot timpul consider că am jucat la FCSB, adică la Steaua. Da, FCSB e echipa continuatoare a clubului.

Când am luat eu campionatul cu Steaua, domnul Becali era acolo. Eu cred că FCSB e acea echipă. Gigi Becali a început să investească din acel sezon, când am câștigat eu ultimul titlu cu Steaua”, declara Jean Vlădoiu, citat de digisport.ro.

„Ce caută Vlădoiu acolo, dacă pentru el FCSB e Steaua? Urât!”, a reacţionat unul dintre fanii CSA Steaua pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Lăcătuş, care şi-a lansat cartea astăzi, a fost şi el premiat de clubul Armatei.

„Ce blasfemie! Sedecaru și Răsdan, lângă Lăcătuș, ‘Magicul 7’, și Marcel Răducanu”, a reacţionat, supărat, un alt fan al CSA Steaua pe reţelele sociale.

„Merg la Oviedo” Declaraţie de senzaţie a lui Marius Lăcătuş după ce a evoluat în meciul de retragere al Generaţiei de Aur!

Declaraţie de senzaţie a lui Marius Lăcătuş, după ce „Fiara” a evoluat în meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Generaţia de Aur a învins cu 3-2 World Stars pe Arena Naţională.

Reclamă

După ce a ieşit de pe teren, „Fiara” a făcut show. El a reamintit de faptul că a evoluat la Real Oviedo după ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986, cu Steaua Bucureşti.

Tricoul nu e foarte mare, e măricel. N-am făcut deloc mișcare de vreo patru ani și se vede. Și se simte, sigur. Chiar mă gândeam, acum aștept oferte.

Merg la Oviedo, dar din septembrie, octombrie, până la Revelion”, a declarat Marius Lăcătuș pentru sport.ro după ce a ieşit de pe teren.

Marius Lăcătuş a evoluat la Real Oviedo între 1991 şi 1993. Lăcătuş a marcat 7 goluri în cele 51 de meciuri disputate în tricoul echipei spaniole. El s-a transferat la Real Oviedo, de la Fiorentina. După ce s-a despărţit de Real Oviedo, Lăcătuş s-a întors în ţară. El a jucat din nou pentru Steaua, între 1993 şi 2000. S-a retras din carieră de la FC Naţional, în 2000.

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!”

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB în privinţa palmaresului. Curtea de Apel a făcut publică motivarea deciziei în procesul palmaresului dintre CSA Steaua şi FCSB.

Marius Lăcătuş a spus că reacţia celor de la CSA a fost o mişcare bună şi că se aşteaptă şi la o acţiune în instanţă pentru a cere eventuale prejudicii de imagine.

„E un lucru bun făcut de CSA Steaua acest comunicat. Mai departe, sunt sigur că vor acționa în ceea ce înseamnă prejudiciul financiar, că s-ar fi folosit ilegal palmaresul și însemnele Stelei în perioada 2003 – 2017. Sunt curios ce se întâmplă”, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:41

Unde se va juca Maccabi Tel Aviv – FCSB, în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor. Decizia luată de oficialii din Israel

12:27

VideoDavid Popovici a obţinut un timp uriaş, 46:66, la ştafeta de 4×100 m liber. De ce nu este omologat ca nou record mondial

12:25

Florinel Coman, mesaj categoric despre plecarea de la FCSB: „Nu am semnal!” Concentrare maximă înaintea meciului cu Belgia

12:24

Pe ce poziție se află România în clasamentul FIFA, după victoria istorică cu Ucraina, de la EURO 2024!

12:12

România – Belgia la EURO 2024 | Polonezul Szymon Marciniak va arbitra partida! A fost la centru și la finala Mondialului din 2022

11:34

„Demonul din România!” Englezii, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”, înainte de România – Belgia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și