Închide meniul
Foto

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Portarul lui Erik ten Hag continuă sezonul dezastruos

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 21:49

Reclamă
Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Portarul lui Erik ten Hag continuă sezonul dezastruos

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray - Manchester United

Andre Onana / Profimedia

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Portarul formației engleze a primit un gol uluitor în partida de la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus pentru a-l înlocui pe David de Gea, care a plecat de la Manchester United din postura de jucător liber de contract, în această vară, Onana are un sezon dezastruos, având în vedere gafele imense pe care le-a făcut de la startul noii stagiuni.

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Hakim Ziyech și-a făcut de râs fostul coleg

Partida de la Istanbul a fost un adevărat „thriller”, după ce s-au marcat 6 goluri până în minutul 71 al acestui duel. Totuși, singurul om care a fost remarcat negativ a fost chiar portarul „diavolilor”, Andre Onana, care a primit un gol uluitor de la fostul său coleg de la Ajax, Hakim Ziyech.

În minutul 62 al partidei, la scorul de 3-1 pentru echipa pregătită de Erik ten Hag, cei de la Galatasaray au primit o lovitură liberă dintr-o poziție care nu aducea un pericul direct către poarta apărată de Andre Onana.

Executantul acesteia a fost Hakim Ziyech, care a trimis balonul către poartă, de la o distanță considerabilă. Portarul „diavolilor” ar fi putut prinde balonul fără nicio problemă, dar acesta a ratat intervenția și și-a scăpat mingea în poartă. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO).

Reclamă

Andre Onana a ajuns la Manchester United de la Inter Milano, în schimbul sumei de 50,2 milioane de euro. Până la partida cu Galatasaray a strâns 19 partide pentru „diavolii” lui Erik ten Hag în care a încasat 30 de goluri.

Record uriaș pentru Sergio Ramos, după golul marcat în UEFA Champions League

În partida dintre Sevilla și PSV Eindhoven, pe o ploaie torențială, Sergio Ramos a deschis scorul, după ce a avut un noroc incredibil. În urma unei faze fixe, balonul a fost centrat în interiorul careului, iar fundașul spaniol a sărit, pentru a lovi mingea cu capul. Totuși, acesta nu a calculat bine traiectoria balonului, dar mingea l-a lovit în picior și a intrat în poartă.

După această reușită, Sergio Ramos a marcat golul cu numărul 10.000 din istoria UEFA Champions League, competiție care i-a luat locul fostei Cupe a Campionilor Europeni, în anul 1992.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, tot după această reușită, spaniolul a mai atins o altă bornă impresionantă. Acesta a ajuns să fie egalul lui Roberto Carlos și Gerard Pique în topul fundașilor cu cele mai multe goluri în UEFA Champions League. Cei 3 au, fiecare, câte 16 reușite și conduc acest clasament impresionant.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și