Închide meniul
Foto

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Gol validat după ce fanionul a fost ridicat, iar o parte din jucători s-au oprit

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 23:43

Reclamă
Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Gol validat după ce fanionul a fost ridicat, iar o parte din jucători s-au oprit

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă

Faza incredibilă cauzată de brigada lui Istvan Kovacs / Captură Digisport.

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Grupul condus de centralul din Carei a fost delegat la partida dintre FC Porto și Șahtior, din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestei partide, brigada lui Kovacs a fost protagonista unei faze uluitoare. Jucătorii celor de la FC Porto au protestat vehement, iar decizia acestora a modificat total soarta partidei, din prima repriză.

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Ce s-a întâmplat în FC Porto – Șahtior

În minutul 29 al partidei dintre FC Porto și Șahtior Donețk, la scorul de 1-0, brigada condusă de Istvan Kovacs a făcut o gafă uluitoare, care ar fi putut schimba total soarta acestei partide.

Vasile Marinescu, unul dintre tușierii din această brigadă, a semnalizat un ofsaid la o acțiune a echipei din Ucraina. O parte din jucătorii de la FC Porto s-au oprit atunci când au văzut fanionul, dar Istvan Kovacs a lăsat jocul să curgă.

La capătul acelei faze, jucătorii de la Șahtior au restabilit egalitatea, prin reușita lui Sikan, care a înscris cu poarta goală, după ce a primit o pasă de senzație din bandă, în interiorul careului (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Reclamă

Jucătorul echipei din Ucraina nu s-a bucurat, având în vedere faptul că a văzut semnalizarea de la margine. A intervenit totuși arbitrajul video, care a validat reușita lui Sikan, iar tabela arăta scorul de 1-1.

După această fază, cei de la FC Porto, dar și presa lusitană, au reacționat foarte dur. Iată o parte dintre aceste reacții:

”Echipa lui Porto nu a trecut peste eroarea comisă de arbitri care a dus la golul marcat de Șahtior Donețk”, a spus antrenorul lusitan Daniel Sousa, potrivit zerozero.pt.

Reclamă 4 / 0/3

”Sikan a înscris golul ucrainenilor, care a fost contestat de echipa portugheză. Restabilirea egalității a fost validată, în ciuda unui val de fluierături de pe stadion aduse arbitrajului”, au scris și cei de la abola.pt.

Kylian Mbappe, ratarea sezonului în Liga Campionilor

Kylian Mbappe a avut ratarea sezonului în Liga Campionilor. Starul lui PSG a trecut de portarul Borussiei Dortmund şi a trimis mingea spre poarta goală.

În minutul 17, Kylian Mbappe a primit o pasă în adâncime de la Marquinhos. Starul francez a preluat perfect, a trecut în viteză de Kobel şi a trimis mingea spre poarta goală.

Mingea se îndrepta spre plasa celor de la Dortmund, însă Niklas Sule a apărut de nicăieri şi a respins incredibil de pe linia porţii. Imediat, Mbappe şi-a pus mâinile în cap. (VEZI AICI IMAGINILE INCREDIBILE).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și