Închide meniul
Foto

Coregrafie de vis la AC Milan – Napoli! Fanii au făcut spectacol în tribunele arenei San Siro, sub privirile lui Istvan Kovacs

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 22:34

Coregrafie de vis la AC Milan – Napoli! Fanii au făcut spectacol în tribunele arenei San Siro, sub privirile lui Istvan Kovacs

Coregrafie de vis la AC Milan - Napoli

Coregrafia de la AC Milan - Napoli/ Profimedia

Coregrafie de vis la derby-ul dintre AC Milan şi Napoli, partida din sferturile UEFA Champions League. Fanii rossonerilor au creat un adevărat spectacol în tribunele arenei San Siro, chiar sub privirile lui Istvan Kovacs, românul care arbitrează duelul „de foc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan şi Napoli se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon. În ultimul meci direct, care s-a desfăşurat la începutul acestei luni, trupa lui Stefan Pioli a învins liderul la zi din Serie A cu scorul de 4-0.

Coregrafie de vis la AC Milan – Napoli! Fanii au făcut spectacol, sub privirile lui Istvan Kovacs

Fanii lui AC Milan a umplut până la refuz arena San Siro, pentru duelul cu Napoli. Suporterii au pregătit o coregrafie specială, după ce echipa preferată a revenit în sferturile UEFA Champions League, după o pauză de 10 ani.

Astfel, fanii au afişat un mesaj imens, „Acesta este Milan”, alături de trofeul UEFA Champions League, cu cifra 7 pe el. Cifra simbolizează numărul de trofee UEFA Champions League pe care AC Milan le-a câştigat, de-a lungul istoriei sale. De asemenea, peluza Nord a arenei San Siro a afişat simbolul unui diavol, simbol specific trupei milaneze. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Tot spectacolul din tribune s-a desfăşurat sub privirile lui Istvan Kovacs. Arbitrul român a fost delegat la unul dintre cele mai încinse meciuri din sferturile UEFA Champions League, din acest sezon.

Reclamă

Istvan Kovacs arbitrează derby-ul AC Milan – Napoli, din sferturile UEFA Champions League

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul AC Milan – Napoli, din sferturile UEFA Champions League. Românul va reveni astfel în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după ce ultimul meci internaţional arbitrat a fost Real Sociedad – Roma, din optimile Europa League.

Istvan Kovacs merge la partida dintre AC Milan şi Napoli, după ce a fost prezent, în camera VAR, la derby-ul din Liga 1, CFR Cluj – FCSB.

Anunţul că Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre AC Milan şi Napoli a fost făcut de frf.ro. Centralul român va fi ajutat de la cele două tuşe de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Horaţiu Feşnic va fi cel de-al patrulea arbitru al întâlnirii „de foc” de pe San Siro.

Reclamă 4 / 0/3

Observatorul meciului va fi italianul Roberto Rosetti, în timp ce delegatul de joc va fi grecul Aristeidis Stavropoulos.

Meciul dintre AC Milan şi Napoli se anunţă unul extrem de încins. Rossonerii luptă pentru calificare, în Serie A traversând un sezon extrem de modest, ţinând cont de faptul că sunt campioni en-titre.

De cealaltă parte, Napoli este favorită la câştigarea marelui trofeu din UEFA Champions League. Trupa lui Luciano Spalletti are un sezon de vis, şi este pe primul loc în Serie A, cu un avans de 16 puncte faţă de ocupanta locului secund, Lazio.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și