Închide meniul
Foto

Gafă colosală în Antwerp – FC Barcelona! Un star al catalanilor a făcut cadou un gol

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 22:33

Reclamă
Gafă colosală în Antwerp – FC Barcelona! Un star al catalanilor a făcut cadou un gol

Gafă colosală în Antwerp - FC Barcelona

Jucătorii din meciul dintre Antwerp și FC Barcelona, după golul belgienilor / Profimedia

Gafă colosală în Antwerp – FC Barcelona! Un jucător al echipei lui Xavi a comis o eroare de proporții și le-a dat posibilitatea belgienilor de a deschide scorul în această partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Oriol Romeu, care, în majoritatea partidelor, nu este titular la echipa catalană. Totuși, având în vedere faptul că Barcelona este calificată deja în optimile UEFA Champions League, Xavi a decis să înceapă meciul cu mijlocașul de 32 de ani în teren.

Gafă colosală în Antwerp – FC Barcelona! Belgienii au deschis scorul încă din minutul 2

Formația din Belgia, care nu mai are nicio șansă de calificare în primăvara europeană, a început excelent partida cu FC Barcelona, care contează pentru ultima etapă a grupelor din UEFA Champions League. Cei de la Antwerp au fost periculoși încă de la prima fază a partidei și au făcut un presing bun, care a dus la eroarea catalanilor.

În minutul 2 al partidei, portarul celor de la FC Barcelona a primit mingea de la un coechipier și i-a pasat-o scurt lui Oriol Romeu, care era incomodat de un adversar. Mijlocașul echipei lui Xavi nu a reușit să controleze balonul, iar Vermeeren a profitat de acest lucru (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Mijlocașul de doar 18 ani de la Antwerp a preluat mingea, iar mai apoi a trimis balonul puternic în partea dreaptă a porții apărate de Inaki Pena. Portarul echipei lui Xavi nu a respins mingea, iar scorul de pe tabelă a fost modificat.

Reclamă

Interesant este faptul că, în ultimele 3 partide ale catalanilor, Oriol Romeu a fost rezervă neutilizată. Acesta nu a jucat în victoriile cu FC Poto (2-1) și cu Atletico Madrid (1-0), dar nici în înfrângerea cu Girona (2-4), din ultima etapă jucată din La Liga.

Ebrima Colley a intrat în istoria UEFA Champions League

Ebrima Colley a intrat în istoria UEFA Champions League! Jucătorul celor de la Young Boys Berna a înscris în duelul echipei sale cu germanii de la RB Leipzig.

Ebrima Colley a înscris în minutul 53 al partidei dinte RB Leipzig și Young Boys. La momentul respectiv, a primit o pasă foarte bună de la Nsame, iar jucătorul din Gambia a înscris cu un șut care s-a dus prin dreapta lui Peter Gulacsi, portarul gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu această reușită, tânărul jucător a devenit primul fotbalist din Gambia care a marcat în UEFA Champions League. De asemenea, țara atacantului de la Young Boys a devenit al 108-lea stat care a dat un marcator în această competiție.

De asemenea, pe lângă marcarea acestui gol, Colley are un alt motiv de bucurie. Echipa la care este împrumutat avea locul în primăvara europeană a Europa League asigurat, având în vedere faptul că cei de la Steaua Roșie Belgrad nu mai puteau să îi depășească în clasament.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și