Închide meniul
Foto

Imagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iunie 2024, 23:29

Reclamă
Imagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

Imagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

Zinedine Zidane, cu trofeul Ligii Campionilor / Profimedia Images

Imagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor au fost surprinse atât înainte de startul meciului Borussia Dortmund – Real Madrid, cât şi în timpul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane a pătruns pe teren înainte de startul partidei, pentru a arăta trofeul Ligii Campionilor. Zidane a cucerit 3 Ligi de Campioni ca antrenor cu Real Madrid.

Imagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

Zinedine Zidane a fost surprins şi discutând cu antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, înainte de startul partidei.

Lenny Kravitz a susţinut un mini-concert extraordinar înainte de fluierul de start. La finala Ligii Campionilor mai sunt prezenţi, printre alţii, Sir Alex Ferguson, Luis Figo, Jurgen Klopp, Gareth Bale, dar și cu artistul Jay-Z. Jose Mourinho este analist la finala Ligii Campionilor pentru TNT Sports.

Zinedine Zidane urmează să dea startul cursei de 24 de ore de la Le Mans. Cursa va fi sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17:00, în direct în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4
Carlo Ancelotti şi Zinedine Zidane, înainte de startul finalei / Profimedia Images
Carlo Ancelotti şi Zinedine Zidane, înainte de startul finalei / Profimedia Images

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League. Bellingham se află la meciul cu numărul 32 ca titular în UEFA Champions League. Toate aceste apariţii din postura de titular în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa au avut loc înainte ca acesta să împlinească 21 de ani.

În finala de pe Wembley, Jude Bellingham a doborât recordul deţinut de o legendă a madrilenilor. Până la finala Champions League dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid, Iker Casillas deţinea acest record impresionant, potrivit celor de la Squawka.

În acest sezon de UEFA Champions League, Jude Bellingham a bifat 10 partide, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere alte 4 pase decisive.

Reclamă

Scene incredibile la începutul finalei Champions League! Un fan a intrat pe teren şi şi-a făcut un selfie cu Jude Bellingham

Au fost scene incredibile la începutul finalei Champions League dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid! La scurt timp după fluierul de start, partida a fost întreruptă.

În primă fază, un fan a intrat nestingherit pe teren şi a ajuns până la Jude Bellingham, reuşind să facă un selfie cu acesta. Chiar şi după ce a făcut fotografia cu starul englez, fanul a avut timp să filmeze tribunele de pe Wembley, de la mijlocul terenului. Organizatorii au fost prinşi pe picior greşit. Au trecut secunde bune până acesta a fost scos de pe teren.

Nici cei care se ocupă de producerea partidei nu au fost pe fază. UEFA este extrem de strictă atunci când vine vorba despre fanii care intră pe teren şi nu arată imaginile. Cu toate acestea, în timpul finalei de pe Wembley, fanul a apărut secunde bune pe transmisie.

După ce UEFA a arătat apoi numai cadre cu fanii din tribune, reluarea jocului a întârziat. Mai mulţi fani au intrat sau au încercat să pătrundă pe teren.

Edin Terzic, antrenorul celor de la Borussia Dortmund, a fost surprins şi el de lipsa de reacţie a celor care se asigură de organizarea acestei finale. Antrenorul formaţiei din Bundesliga a râs ironic şi s-a mirat de situaţia care a marcat debutul finalei.

Un alt fan a intrat pe teren şi l-a imitat pe Cristiano Ronaldo, înainte să fie pus la pământ de forţele de ordine.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și