Închide meniul
Foto

Atmosferă superbă la România – Muntenegru! Suporterii naţionalei au făcut show total în Giuleşti

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 22:06

Atmosferă superbă la România – Muntenegru! Suporterii naţionalei au făcut show total în Giuleşti

Atmosferă de vis în Giuleşti

Antena Sport

Atmosferă superbă în Giuleşti la România – Muntenegru! La fel ca în victoria cu Finlanda, scor 1-0, suporterii naţionalei s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au făcut total în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În grupa din Nations League, România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

Atmosferă superbă la România – Muntenegru

A fost o atmosferă de vis în Giulești! Cei 11.657 de fani prezenţi la meci au cântat „Deșteaptă-te, române!”, după care un spectacol pirotehnic a început în tribune. Fanii au aprins torţe pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu, care promit un nou succes în Nations League.

„Aș vrea să mulțumesc publicului, a fost deosebit. Recunosc că am avut anumite gânduri, m-am gândit că, dacă nu vom începe bine jocul, există riscul să se irite lucrurile. Dar publicul a arătat că ne este alături, că a avut puterea să treacă peste momentele noastre mai puțin fericite și a fost lângă echipa națională. Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în noi”, spunea Edi Iordănescu după victoria cu Finlanda.

Marius Ștefănescu, marea surpriză a lui Edi Iordănescu în România – Muntenegru

Marius Ștefănescu este marea surpriză a lui Edi Iordănescu pentru România – Muntenegru! „Tricolorii” caută revanşa, după au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă. Selecţionerul a pregătit surprize uriaşe pentru duel: Marius Ștefănescu, fotbalistul lui Sepsi, este titular în premieră!

Reclamă

Ştefănescu a fost convocat la echipa naţională după prestaţiile excelente în tricoul lui Sepsi, pe care a ajutat-o să câştige Cupa României cu o „dublă” în marea finală.

De asemenea, după cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, Cristi Manea, Alexandru Maxim, Valentin Mihăilă şi Răzvan Marin au fost introduşi în echipa de start. Octavian Popescu, Darius Olaru, Alexandru Cicâldău şi Andrei Raţiu au fost trimişi pe banca de rezerve.

Cum arată primul „11” al României pentru confruntarea cu Muntenegru:

Reclamă 4 / 0/3

ROMÂNIA: 1. Niță – 4. Manea, 6. Chiricheș-cpt., 15 Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 14. M. Marin, 10. Maxim – 21. Ștefănescu, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă.
Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 2. Rațiu, 3. Camora, 5. Păun, 7. Oct. Popescu, 8. Cicâldău, 17. Rus, 19. Tănase, 20. Hanca, 22. Sorescu, 23. Olaru

Giuleştiul a adus victoria în România – Finlanda 1-0

Giuleştiul a adus victoria în România – Finlanda 1-0. Am avut golul lui Nicuşor Bancu, parada lui Florin Niţă, dar cel mai bun jucător al naţionalei a fost suporterul. Giuleştiul a adus victoria cu nordicii.

De la primele ore, Giuleştiul s-a pregătit pentru marea bătălie. 12 mii de fani au umplut stadionul, să-i batem pe finalndezi. Fanii au cântat imnul, alături de Corul Madrigal.

„Cu ajutorul lor am reuşit să câştigăm”, a spus Nicuşor Bancu, omul care a adus victoria cu nordicii.

Cu energie, de la galerie, Niţă a fost zidul din faţa finlandezilor. „Vreau să le mulumesc acestor minunaţi fani, care ne-au susţinut din primul minut până în ultimul minut”, a spus experimentatul portar.

„În puţine meciuri am simţit că sunt alături de noi, aşa mult”, a transmis Răzvan Marin, care a fost completat de Alex Cicâldău: „Le mulţumesc suporterilor, au fost incredibili! Aveam nevoie!”

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și