Închide meniul
Foto

Naționala României a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Finlanda: „Edi Iordănescu i-a urmărit cu atenție pe tricolori”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 septembrie 2022, 23:07

Naționala României a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Finlanda: „Edi Iordănescu i-a urmărit cu atenție pe tricolori”

Naționala României, înaintea meciului cu Finlanda

Jucătorii naționalei României, înaintea duelului de la Helsinki / frf.ro

Naționala României a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Finlanda, din Liga Națiunilor. Duelul de la Helsinki se va disputa vineri, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” s-au pregătit în această seară pe stadionul Olimpic din Helsinki, sub privirile selecționerului Edi Iordănescu (Vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Naționala României a efectuat antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Finlanda

„Jucătorii naționalei României au pășit joi seara pe gazonul stadionului Olimpic din Helsinki, acolo unde vineri vor întâlni Finlanda în Liga Națiunilor.

Selecționerul Edward Iordănescu a dat indicații tactice și i-a urmărit cu atenție pe tricolori la ultima ședință de pregătire înainte de definitivarea lotului și a echipei de start”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Naționala României, înaintea meciului cu Finlanda / frf.ro

Edi Iordănescu a găsit marea problemă a naționalei României: „Nu îmi dă pace!”

Edi Iordănescu a găsit marea problemă a naționalei României. Selecționerul „tricolorilor” este conștient de faptul că mulți dintre stranierii convocați la lot evoluează în ligile inferioare, unde nivelul este mai scăzut decât în alte campionate tari.

Reclamă

Iordănescu rămâne însă optimist și speră ca, într-un timp relativ scurt, jucătorii care evoluează în străinătate să facă pasul într-o ligă mai puternică și mai competitivă.

Edi Iordănescu a caracterizat naționala României drept o echipă tânără, în formare:

„Este o problemă faptul că avem, din păcate, foarte mulți jucători care nu sunt la un nivel la care eu mi-aș dori. Avem mulți jucători în străinătate care joacă, din păcate, în ligile inferioare. Unii au probleme să se impună și acolo, iar asta este o problemă care nu îmi dă pace. Este una dintre marile probleme ale echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce îmi dă foarte mare încredere este faptul că am identificat acest potențial important la ei. Am mare încredere în ei și am încredere că într-un viitor cât mai apropiat pot să facă trecerea de nivel și să meargă la un nivel clar superior.

Suntem o echipă națională tânără, dar asta nu e o problemă pentru că avem și jucători cu experiență. Problema este că nu avem experiență internațională. Din păcate, dintre jucătorii care vin din străinătate, niciunul nu este angrenat într-o competiție europeană. Suntem o echipă încă în formare, încă în căutări și îmi doresc să găsim răspunsurile”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă înainte de Finlanda – România.

Lotul României pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și