Închide meniul

Ce i-a spus Gică Hagi lui Alexi Pitu după transferul uriaș la Bordeaux. Ce a declarat înainte de plecarea în Franța

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 ianuarie 2023, 9:14

Ce i-a spus Gică Hagi lui Alexi Pitu după transferul la Bordeaux a fost dezvăluit chiar de jucătorul de 20 de ani, pe aeroport, înaintea plecării în Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pitu îi aduce Farului două milioane de euro, iar puștiul a semnat cu Bordeaux pe patru ani și jumătate. Asta după ce convinsese în Liga 1, cu cele 5 goluri și 5 assist-uri oferite în acest sezon.

Ce i-a spus Gică Hagi lui Alexi Pitu după transferul uriaș la Bordeaux

”Sunt foarte fericit pentru acest transfer. Fac vizita medicală, apoi vom vedea. Am vorbit cu Mister după meciul cu CFR. Nu mă așteptam, a fost ceva din scurt. Nu a fost un target.

E un pas important, un campionat bun, o echipă de tradiție, sunt pregătit. Sunt pregătit pentru ce va urma. Mi-am luat rămas bun de la colegi. Nu știu franceză, știu engleză, dar învăț și franceză.

(n.r. Gică Hagi) Mi-a zis să am încredere în mine. Nu vreau să mă compar cu alți jucători. Sper să am evoluții cât mai bune, asta e important. Sunt optimist, cred în calitățile mele, cred că pot să mă impun acolo. Colegii mei au fost foarte fericiți.

Reclamă

Nu este un stres, am încredere în mine, am calități. Trebuie să joc la echipa de club, apoi mă gândesc și la națională”, a spus Alexi Pitu.

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după anunţul transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux

Preşedintele celor de la Farul Constanţa a spus e de părere că Alexi Pitu se poate impune în Franţa. Gică Popescu nu crede că Farul va resimţi plecarea lui Pitu, având în vedere că acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon. Popescu a mai dezvăluit că Pitu va semna un contract valabil pe 4 ani şi jumătate.

”Până nu va face vizita medicală, nu se va putea semna contractul între cluburi şi nici el nu va putea semna contractul cu noul club. Va urma o deplasare în Franţa, va face vizita medicală, probabil că 2 zile, după care, dacă totul va fi bine, va semna contractul.

Reclamă 4 / 0/3

E un pas înainte pentru jucător, voi ştiţi optica noastră când ne gândim la ambele situaţii, la avantajul pe care îl poate avea clubul cât şi jucătorul. Liga franceză este una dintre cele mai importante din Europa, chiar dacă nu-i o echipă din prima ligă, este o echipă de tradiţie. Alexi are capacitatea să facă faţă la un campionat riguros cum este cel francez.

La modalitatea de antrenament cu care e Alexi obişnuit, la noi la club sunt convins că poate face faţă cu brio. O echipă nu stă în niciun jucător, oricum s-ar numi el, cred că pe 4 ani şi jumătate va semna. În ultimele 6 luni de zile, eu am avut foarte multe discuţii cu diverse cluburi de afară, dar iată că s-a concretizat cea din Franţa”, a spus Gică Popescu la orangesport.ro.

Reacția L’Equipe după transferul lui Alexi Pitu

L’Equipe a reacţionat imediat după ce transferul lui Alexi Pitu în Franţa a fost anunţat în presa din România. Francezii susţin că mijlocaşul va fi cumpărat în schimbul sumei de 2 milioane de euro, şi va fi adus pentru a întări compartimentul ofensiv al trupei din Liga a 2-a din Franţa.

„Internaționalul român de tineret Alexi Pitu ar urma să fie transferat de Bordeaux de la Farul Constanța. Va semna pe patru ani și jumătate, iar suma de transfer este de două milioane de euro. Ușurința lui Pitu de a juca pe spații reduse și de a se demarca i-a sedus pe conducătorii lui Bordeaux”, scriu jurnaliştii de la L’Equipe.

Recomandări
  • Alexi Pitu e cotat la 1.4 milioane de euro
  • Farul va încasa două milioane de euro după transferul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și