Închide meniul

Liverpool a rupt blestemul! A dat gol după 483 de minute şi a relansat campionatul. Jurgen Klopp, coşmarul lui Jose Mourinho

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 20:56

Liverpool a rupt blestemul! A dat gol după 483 de minute şi a relansat campionatul. Jurgen Klopp, coşmarul lui Jose Mourinho

profimediaimages

Jurgen Klopp, o nouă victorie contra lui Jose Mourinho, în Tottenham-Liverpool 1-3

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool, primul gol din 2021, după 483 de minute de secetă în Premier League

Firmino a punctat în al patrulea minutul suplimentar. A fost primul gol al "cormoranilor" după patru meciuri de campionat în care nu reuşiseră să înscrie deloc. 483 de minute şi 93 de şuturi a durat seceta campioanei!

Reclamă

Trent Alexander-Arnold a făcut 2-0 aproape imediat după ce jocul s-a reluat, în minutul 47. Hojberg a readus-o pe Tottenham în joc, după doar două minute.

Salah a avut şi el un gol anulat, pentru henţ, iar Mane a stabilit scorul final, în minutul 65. Liverpool este pe locul patru şi s-a apropiat la patru puncte de liderul Manchester City, care are însă un meci mai puţin disputat. 

Reclamă

Liverpool este coşmarul lui Jose Mourinho. Portughezul a pierdut pentru a patra oară la rând contra echipei pregătite de Jurgen Klopp, cea mai neagră serie din cariera sa de antrenor. 

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:25 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Duel încins pe Ilie Oană! 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul
Premier League • 16:07
„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Robbie Fowler a ajuns în România şi a vorbit despre Radu Drăguşin
Premier League • 17 mart., 14:42
„Are ceva special!” Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin. Sfatul pe care i l-a dat legenda lui Liverpool: „Asta e cheia”