Închide meniul

Loți Boloni a răbufnit în timpul unui interviu. ”Până la urma-urmei, ce dracu’ este fotbalul? Este nimic!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2020, 10:59

Loți Boloni a răbufnit în timpul unui interviu. ”Până la urma-urmei, ce dracu este fotbalul? Este nimic!”

Ladislau Boloni, favorit să devină selecţionerul României

Zuma Press / Kurt Desplenter via Hepta

”Acum, e inimaginabil, după părerea mea, să se facă antrenamente colective în această perioadă. Nu este normal să spui că trebuie să nu ieșim la anumite ore, să avem grijă în magazine și așa mai departe, iar noi, pentru că, vezi-Doamne, este fotbalul la mijloc, să mergem la antrenament. Până la urma-urmei – poate voi fi atacat pentru treaba asta -, până la urma-urmei, ce dracu’ este fotbalul? Este nimic! Este nimic față de o viață, față de o epidemie, față de pericolul de a muri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni: ”Fotbalul nu este cel mai important lucru în viață”

Fotbalul, în asemenea momente, nu poate să fie atât de important ca noi să ne dăm cu părerea. Am auzit niște băieți care-și dădeau cu părerea cum trebuie făcut și care dădeau sfaturi guvernului și președintelui. Hai să fim serioși!

Să stăm în banca noastră și să înțelegem că fotbalul nu este cel mai important lucru din viață. Spune treaba asta unul care toată viața mea am petrecut-o în fotbal. Știu foarte bine ce înseamnă fotbalul. Țipăm că nu mai plătesc televiziunile… Foarte bine, să nu plătească! Să plătească federația! Sau Liga!”, a spus Boloni, la Fanatik.

Scenariul propus de LPF susține ca toate etapele rămase de disputat, 8 în play-off și 12 în play-out, să se joace în perioada 6 iunie – 26 iulie. De asemena, finala Cupei României se va desfășura pe 29 iulie.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și