Închide meniul

Maccabi Haifa îşi ia toate măsurile de precauţie după ce a semnat cu Planic. Cerere specială făcută către UEFA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 7:43

Maccabi Haifa îşi ia toate măsurile de precauţie după ce a semnat cu Planic. Cerere specială făcută către UEFA

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Planic a semnat cu Maccabi Haifa

Jurnaliştii de la Israelhayom au anunţat că echipa care nu a mai câştigat titlul din 2011 nu îşi va asuma niciun risc. A solicitat lămuriri de la forul continental, iar răspunsul este aşteptat să vină în cel mult 10 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maccabi Haifa a cerut acceptul UEFA pentru transferul lui Bogdan Planic

"Verzii au solicitat acordul UEFA pentru a transfera acest jucător. Bogdan Planic duce o luptă cu fosta sa echipă, Steaua Bucureşti (n.r. FCSB), astfel că li s-a cerut celor de la UEFA să accepte ca fotbalistul să fie înregistrat de Federaţia din Israel. Departamentul juridic al clubului din Haifa estimează că nu va fi nevoie de nicio plată compensatorie. Totuşi, există şi această variantă, însă nu este vorba de mai mult de câteva sute de mii de euro", anunţă sursa citată.

Gigi Becali nici nu vrea să audă că va primi mai puţin de 10 milioane de euro, atât cât era clauza de reziliere. Din informaţiile AntenaSport, Planic putea să răscumpere prelungirea contractului pentru suma de 180.000 de euro. Sârbul nu a mai aşteptat însă să-i expire înţelegerea cu FCSB şi să plătească banii pentru a deveni liber de contract. Fundaşul este nerăbdător să joace pentru noua sa echipă.

"Am auzit multe lucruri bune despre club şi despre oraşul Haifa. Ştiu că este un club care vrea să câştige trofee. Este o provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

Vreau să câştig. De-abia aştept să port tricoul verde şi sper ca fanii să revină în tribună cât mai repede. Mi s-a spus că fanii lui Maccabi Haifa sunt cei mai tari din Israel", a spus Planic, după ce a semnat cu Maccabi.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari Vezi toate știrile
Citește și