Închide meniul

Moment uluitor! Cum a ajuns Cristi Borcea să blesteme, în timp ce preotul citea din Biblie. Totul a pornit de la Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 16:22

Moment uluitor! Cum a ajuns Cristi Borcea să blesteme, în timp ce preotul citea din Biblie. Totul a pornit de la Gigi Becali

hepta

Cristi Borcea a adus preotul în vestiar ca să se asigure că jucătorii nu primesc bani de la FCSB

Un preot a fost adus în vestiarul lui Dinamo. Acesta citea din Biblie, în timp ce Borcea îi blestema pe jucători. S-a întâmplat acum 13 ani, înaintea unui meci decisiv în lupta pentru titlul din Liga 1. Borcea se temea că jucătorii vor lua bani de la Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Mărgăritescu: "Borcea a venit cu preotul în vestiar și i-a spus să ne pună să jurăm că nu luăm bani de la altă echipă"

"Era în 2008, la meciul din penultima etapă. Steaua (n.r. FCSB) era campioană dacă ne bătea în Ștefan cel Mare. Borcea a venit cu preotul în vestiar și i-a spus să ne pună să jurăm că nu luăm bani de la altă echipă. 

Preotul a zis: 'Nu pot să fac așa ceva. Pot doar să le citesc din Biblie'. Borcea zice: 'Bine, citiți-le!'. Ne-am pus toți în genunchi în cerc, Cristi era în centru, tot în genunchi. 

Preotul citea din Scriptură și Cristi ne blestema: 'Dacă puneți vreunul mâna pe bani, să faceți, să pățiți, să vă cadă pe picioare, pe copii'. Eram leșinați. Bratu râdea cu lacrimi'!", a spus Andrei Mărgăritescu, în Gazeta Sporturilor.  

Despre acel meci, câştigat până la urmă de Dinamo, Cornel Dinu a spus că DNA era pregătită să aresteze pe toată lumea din club.

Reclamă

"A fost meciul cu cea mai mare presiune din carieră. Se făcuseră atâtea speculații că s-a umblat la jucători încât ne bănuiam între noi.

Exista varianta să greșești neintenționat și să pierdem meciul. Ai fi fost acuzat că ești blatist. Ne-au ținut în cantonament, ne-au luat telefoanele", a mai spus Mărgăritescu. 

FCSB a ratat campionatul în acel sezon, când CFR Cluj a ridicat trofeul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dezvăluirea lui Andrei Mărgăritescu
  • Momentul a avut loc în vestiarul lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și