Închide meniul
Foto

Nebunie la Paris! Fanii s-au strâns la aeroport şi la stadionul lui PSG. Mesajul transmis din avion de soţia lui Messi şi ultimele imagini cu acesta la Barcelona

Reclamă

Publicat: 10 august 2021, 15:51

Nebunie la Paris! Fanii s-au strâns la aeroport şi la stadionul lui PSG. Mesajul transmis din avion de soţia lui Messi şi ultimele imagini cu acesta la Barcelona

Nebunie la Paris, la stadionul lui PSG, în aşteptarea lui Lionel Messi

Profimedia

Update: Fanii lui PSG au început să scandeze numele lui Lionel Messi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: E nebunie şi la aeroport. Fanii vicecampioanei Franţei s-au adunat în număr mare în aşteptarea argentinianului care a scris istorie pe Camp Nou!

Lionel Messi este în drum spre Paris pentru a semna cu PSG. El a avut parte de o ultimă dovadă de afecţiune la Barcelona.

Reclamă

Soţia lui Lionel Messi, mesaj din avion

Zeci de fani s-au adunat la aeroport. Unul dintre ei a ieşit în evidenţă. Avea un tatuaj imens pe picior cu Messi în tricoul Barcelonei (VEZI în galeria foto).

Messi a plecat alături de soţie şi de cei trei copii. „Toţi cinci, într-o nouă aventură!”, a scris Antonela Roccuzzo chiar din avionul privat care îi duce la Paris.

Instagram

Nebunie la Paris în aşteptarea lui Messi

La Paris, fanii s-au adunat deja la stadionul Parc de Princes, unde a fost întins din nou covorul roşu, care ieri a rămas necălcat de Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Messi a confirmat acordul şi a recunoscut că fiul său este emoţionat înaintea unei noi etape din cariera sa. „Vreţi să ştiţi vinovaţii?! (n.r. pentru despărţirea de Barcelona) Întrebaţi la club”, a spus Jorge Messi, citat de El Mundo Deportivo.

În vârstă de 34 de ani, Messi va semna un acord valabil până în 2023, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. El va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri, scrie Fabrizio Romano.

Ultima ofertă a Barcelonei

Lionel Messi s-a despărţit în lacrimi Barcelona după 21 de ani, însă catalanii nu au renunţat şi au încercat pe ultima sută de metri să îl întoarcă pe argentinian din drumul spre Paris, unde este aşteptat de PSG cu un salariu uriaş.

Ferran Reverter, CEO la FC Barcelona, a fost cel care i-a prezentat noua propunere lui Messi. „Barcelona a făcut încă o ofertă, dar a fost prea târziu. S-a încercat o propunere pentru a vedea dacă situaţia poate fi inversată, însă Messi nu a dorit. Cu excepţia unei ‘catastrofe’, totul este stabilit pentru viitorul său”, scriu argentinienii de la Ole, citaţi de Marca. Barcelona nu a confirmat oficial oferta.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și