Închide meniul

Neymar rămâne la PSG! Brazilianul va semna până în 2026. Cum a fost convins să nu plece la Barcelona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 7:00

Neymar rămâne la PSG! Brazilianul va semna până în 2026. Cum a fost convins să nu plece la Barcelona

profimediaimages

Neymar, aproape să semneze noul contract cu PSG

"Neymar vrea să rămână la PSG. Vede că echipa se află în creștere și îi place proiectul", a declarat un apropiat al brazilianului potrivit France Footbal. Informaţia a fost oferită şi de jurnalistul Fabrizio Romano, la CSB Sports.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar va semna cu PSG până în 2026

PSG i-a pregătit un contract valabil până în 2026, în care este inclus un bonus special pentru câştigarea Champions League. 

PSG a jucat finala Champions League în sezonul trecut, iar acum este aproape de calificarea în semifinale, după ce a învins-o cu 3-2 în meciul tur pe Bayern Munchen.

Neymar este cel mai scump jucător al planetei. El a ajuns de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, în urmă cu patru ani.

Reclamă

PSG a vrut să-i inscripţioneze numele lui Neymar pe Turnul Eiffel

Neymar a fost aproape să semneze cu francezii şi în 2016, lucru dezvăluit de fostul impresar al lui Neymar. Printre beneficii se număra și inscripționarea numelui pe Turnul Eiffel!

"În vara lui 2016 ne-am întâlnit la Ibiza. Eram eu, Neymar, tatăl său, Al-Khelaifi și Oliver Letang (n.r.: fostul director sportiv de la PSG). Ne-am întâlnit la ultimul etaj al unui hotel, ne-am ascuns, nimeni nu ne putea face poze.

Am discutat, Nasser a făcut o propunere magnifică. Neymar avea 11 milioane de euro pe an la Barcelona. El i-a oferit 26 de milioane, dar eu am cerut 40", a spus Wagner Ribeiro, pentru L'Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar, 83 de goluri în 106 meciuri pentru PSG

Brazilianul are cifre impresionante la PSG. El a jucat 106 meciuri până acum, în toate competiţiile. A marcat 83 de goluri şi a oferit 49 de pase decisive.

În Champions League, Neymar a ajuns la 20 de goluri pentru PSG şi este la o singură reuşită de performanţa de la Barcelona, unde a strâns 21 de goluri. Pentru catalani a jucat însă 40 de meciuri în Ligă, în timp ce la PSG are doar 26. 

Recomandări
  • Neymar are 29 de ani
  • El joacă din 2017 la PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem nevoie de un buget mult mai mare pentru Europa!” Oțelul e în finala Cupei, dar Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și