Închide meniul

”No tengo dinero” continuă! Spaniolii lui Dinamo se mută în baza de la Săftica din cauza lipsei de bani

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 23 octombrie 2020, 17:38

”No tengo dinero” continuă! Spaniolii lui Dinamo se mută în baza de la Săftica din cauza lipsei de bani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero și Rufo Collado

Ultimul episod al ”telenovelei” salariilor îi aduce ca protagoniști pe spaniolii din conducerea clubului, care au început să se mute în baza de la Săftica din lipsă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proiectul propus de noua conducere spaniolă a lui Dinamo a fost admirat și în același timp privit cu suspiciune de către mulți oameni de fotbal din România. 

Situația pare că se apropie de un final apoteotic pe măsură ce zilele trec, iar data la care clubul din ”Ștefan cel Mare” trebuie să achite către ANAF suma de 500.000 de euro este din ce în ce mai aproape. În caz contrar, Dinamo va pierde baza de la Săftica.

Spaniolii din conducere și-au părăsit locuințele

Astfel, se pare că oficiali precum Rufo Collado, directorul sportiv, Alex Couto, directorul general și Marcos Rubino, administratorul centrului de copii și juniori, și-ar fi părăsit locuințele închiriate din cauza lipsei banilor de la club.

Mai mult, ei ar fi început să se mute chiar în baza de la Săftica, pe care bineînțeles ar trebui să o impartă cu echipa, anunță ProSport.

Reclamă

Cosmin Contra, nesigur pe poziția sa la Dinamo

În mod firesc, lucrurile nu stau foarte roz nici pe terenul de fotbal. Dinamo are trei înfrângeri la rând în campionat. Mai mult, de la venirea lui Cosmin Contra, echipa a câștigat un singur meci, cu Mediaș.

După ultima înfrângere în derby-ul cu Craiova, mesajul cel mai ferm a venit chiar de la șeful Cortacero.

"Sunt dezamăgit de rezultat și de arbitraj. Nu vrea să neg ceea ce este evident, că echipa ar fi trebuit să dea mai mult pe teren. Cu toate astea, dacă stăm să calculăm, Dinamo a pierdut șase puncte din cauza erorilor de arbitraj.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am încredere totală în Contra, dar evident că rezultatele trebuie să vorbească. Ceea ce știu eu este că se muncește foarte bine la echipă. Noi suntem serioși din toate punctele de vedere și asigurăm toate condițiile ca Dinamo să fie sus, unde-i este locul”, a declarat Pablo Cortacero, potrivit Doardinamo.ro.

Recomandări
  • Dinamo trece prin mari probleme financiare
  • Spaniolii nu au reușit să acopere datoriile din trecut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și