Închide meniul

"Nu îmi ţin soţul sub papuc". Anamaria Prodan, detalii despre căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. "Niciodată nu voi divorţa"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 5:24

"Nu îmi ţin soţul sub papuc". Anamaria Prodan, detalii despre căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. "Niciodată nu voi divorţa"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, alături de Laurenţiu Reghecampf în Dubai

"Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!'", a dezvăluit Anamaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu vrea să audă de divorţ

"Niciodată nu voi divorţa de el şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic, îmi aduce mâncarea la pat. E pe cale de dispariţie un bărbat ca el", a declarat Anamaria Prodan la Kanal D. 

Agentul FIFA nu mai investeşte la Hermannstadt şi şi-a petrecut Crăciunul la Dubai, alături de soţul ei. Liber de contract, Laurenţiu Reghecampf ar putea să o preia pe Al Shabab, din Arabia Saudită.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

"Nu îmi ţin soţul sub papuc. El este cel care cântă în casă. Se exteriorozează rar, dar are nişte ochi albaştri… când se uită fix la mine, eu îngheţ!", a mai spus Anamaria.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și