Închide meniul
Foto

„Nu mai răspund pentru faptele mele!” Familia Becali, replică dură pentru Anamaria Prodan. „Nu mă impresionează că stă la masă cu tot felul de tipi musculoși”. S-a trecut la amenințări

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 12:22

Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan după scandalul de divorţ

Anamaria Prodan a lansat mai multe atacuri la adresa familiei Becali

Instagram Anamaria Prodan

Lucrurile par a scăpa de sub control după ce Giovanni a dezvăluit că a fost sunat de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova și-ar dori să schimbe taberele în plin scandal de divorț. Nu mai vrea să fie impresariat de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, amenințată de Victor Becali

Soția lui Reghe a răbufnit la adresa familiei Becali și a anunțat că îi va pune la punct pe impresari în momentul în care se va întoarce în țară. Victor Becali i-a dat replica.

Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele.

Reclamă

Cum ar fi dacă eu aș vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect.

Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoși în niște poze, nu mă impresionează. De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-ați văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte!„, a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM, citat de prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Giovanni Becali

Anamaria Prodan a lansat acuzele şi jigniri fără precedent la adresa lui Giovanni Becali. Asigură că Laurențiu Reghecampf nu va semna cu firma fraților Becali.

În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ. Ăștia sunt mafioții români care se laudă că au învățat limbi străine pe la pușcărie. Să nu mă supere că, dacă întorc o dată privirea către ei, fac ca în Matrix, îi dau pe spate.

Am prea multe premii de luat acum și prea multe afaceri de făcut în Dubai, că mă întorceam și-i puneam cu botul pe labe mai repede. Să aștepte puțin că vin eu acasă într-o săptămână, să vedem dacă mai mârâie vreunul. Ai văzut ce înseamnă un vid de putere?! Le-a luat mințile vidul de putere.

Reclamă 4 / 0/3

Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, «neavocați», manageri, «nemanageri» și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla” a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 18 mart., 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză
Liga 1 • 18 mart., 8:29
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”