Închide meniul

”O asemenea șansă nu vom mai avea!” Anghel Iordănescu, dezamăgit de prestația României în Islanda. Ce a spus despre Camora

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 octombrie 2020, 15:09

”O asemenea șansă nu vom mai avea!” Anghel Iordănescu, dezamăgit de prestația României în Islanda. Ce a spus despre Camora

profimediaimages

Anghel Iordănescu în timpul unui meci de la Euro 2016

"Nu am produs fotbal, am fost slabi. Islanda de aseara nu mai e Islanda de acum cativa ani. Este inexplicabil sa lasi un jucator ca si Sigurdsson sa faca ce vrea pe teren, sa nu-i acorzi atentie, libertatea cu care a fost tratat acest numar 8 pe la care au trecut multe mingi”, a declarat Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu: ”Rămân un susținător al lui Mirel Rădoi”

”Mi-e greu sa comentez pentru ca raman un sustinator al lui Mirel Radoi si un suporter al echipei nationale. Trebuie sa ne intoarcem la Nations League, dar o asemenea sansa ca cea de joi nu vom mai avea. 

Radoi trebuie sa analizeze mai bine adversarul dar si propria noastra echipa. Una e sa joci in Nations League si alta e sa joci intr-un baraj cu Islanda”, a explicat ”Tata Puiu”.

”Practic, jocul nostru a suferit foarte mult, nu am reusit sa ne punem in valoare calitatile noastre, sincer va spun am aliniat un "11" cu jucatori tehnici, mingicari, dar acesti mingicari n-au pus pericol. 

Am dat posibilitatea prin constructia noastra lenta ca jucatorii Islandei sa inchide toate spatiile, n-am reusit sa cream un dezechilibru. Desi am alcatuit o formatie surpriza, ofensiva, cu multi jucatori, e greu sa speri la calificare cand tragi un singur sut la poarta si acela dintr-un penalty”, a punctat acid fostul selecționer.

Reclamă

Anghel Iordănescu: ”Camora e vinovat la al doilea gol”

Anghel Iordănescu a vorbit și despre prestația lui Camora, jucătorul care a făcut istorie fiind primul fotbalist naturalizat care debutează la naționala României.

”Mirel a fost fost mai putin inspirat sau sa zic asa… s-a inspirat de la FCSB. Il apreciez pe Camora pentru performantele de la CFR. Linia de la CFR chiar a avut o prestatie modesta, din pacate, la fel ca intreaga echipa. 

Camora e vinovat la al doilea gol. Cu o victorie se uita ce s-a intamplat la meciul anterior, haideti sa sustinem echipa nationala la meciul cu Norvegia, doar suntem microbisti! Ne alimentam cu speranta in permanenta. In fotbal conteaza doar rezultatul, reconstructia la echipa nationala se face din mers", a încheiat Iordănescu într-o intervenție pentru DigiSport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și