Închide meniul

O fostă glorie a lui Dinamo, atac duc la conducerea spaniolă: ”Dacă un român făcea asta, am fi fost pe toate paginile din lume!”

Gal Dorin Publicat: 7 ianuarie 2021, 20:52

O fostă glorie a lui Dinamo, atac duc la conducerea spaniolă: ”Dacă un român făcea asta, am fi fost pe toate paginile din lume!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jean Vlădoiu a cerut ajutor pentru ca Dinamo să iasă din criza în care se află

  • Un fost atacant al lui Dinamo cere salvarea clubului
  • Critici dure pentru Pablo Cortacero & Co.

Noul manager general de la FC Argeș precizează că Liga 1 are nevoie de o echipă de tradiție precum Dinamo și s-a arătat foarte impresionat de eforturile făcute de suporterii din DDB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt de lăudat cei care au rămas alături de club, alături de suporteri. Este foarte greu să-i plătești pe jucători numai cu bani de la supoteri, mă gândesc că în viitorul apropiat poate o să vină un om care să investească cu adevărat. Este surprinzător și pentru mine cum a fost posibil să vină anumiți sponsori și să nu dea un leu la această echipă, foarte ciudat”, a declarat Jean Vlădoiu.

Jean Vlădoi: ”Nu știu dacă numai suporterii pot rezolva asta”

Mai mult, Vlădoiu a precizat cum dacă un român ar fi făcut acțiunile întreprinze de Pablo Cortacero & Co., acesta ar fi ajuns pe prima pagină a ziarelor lumii.

Reclamă

”Dacă un român ar fi făcut asta în altă țară, am fi fost pe toate paginile din lume, este incredibil. Îmi doresc să se rezolve, dar nu știu dacă numai suporterii pot rezolva asta, sunt salariile foarte mari. Jucătorii nu vor accepta să mai joace cinci-șase luni fără bani. 

Am înțeles că suporterii au făcut un efort și au mai plătit două salarii, dar sper să-și rezolve problema. Dinamo este un club de tradiție, merită să rămână în Liga 1, de astfel de echipe avem nevoie în prima ligă", a declarat fostul atacant într-un interviu pentru Digi Sport.

Reclamă

Dinamo, pe marginea prăpastiei! Ante Puljic anunţă dezastru dacă nu intră salariile

Situaţia de la Dinamo rămâne una critică. Jucătorii au făcut vizita medicală în această dimineaţă, dar anunţul lui Ante Puljic este unul clar: dacă nu vin banii, mulţi fotbalişti vor pleca. Dinamoviştii nu sunt plătiţi de cinci luni.

"Ne-a promis că vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero, vedem… Promisiunea e că mâine intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca… Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!

Cam cu o lună în urmă a fost o prupunere să ne reducem salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți s-ar plăti din restanțe, dar… Dacă erai neplătit o lună, două, ai spune ok, însă noi sutem așa de cinci luni”, a spus Puljic la reunire.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”