Închide meniul

O italiancă aşteaptă oferte pentru unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1. Ea poate deveni rivala Anamariei Prodan

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 11:04

O italiancă aşteaptă oferte pentru unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1. Ea poate deveni rivala Anamariei Prodan

Instagram Angela Rullo

Angela Rullo este agentul lui Cephas Malele

  • Angela Rullo, rivala Anamariei Prodan
  • Italianca îl reprezintă pe Malele

Gigi Becali a intrat în conflict cu Anamaria Prodan după transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Patronul roş-albaştrilor ar putea fi nevoit să lucreze din nou cu o femeie agent de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Rullo, despre Malele: "Există câteva cluburi care sunt interesate de el"

Italianca Angela Rullo îl reprezintă pe Cephas Malele, unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1, unde a marcat de 11 ori pentru FC Argeş. 

Ea spune că mai multe cluburi sunt interesate de Malele, dar nu a demarat negocierile cu niciunul dintre ele.

Reclamă

"Vreau să clarific că, în ciuda tuturor speculațiilor, nu am purtat nicio discuție cu vreo altă echipă din România cu privire la clientul meu, Cephas Malele. Nici Bogdan Apostu, care colaborează cu mine pentru România, nu a făcut așa ceva.

Există însă câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanțele și cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeș, vom aștepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele”, a transmis Rullo pentru gsp.

Reclamă

Cine este Angela Rullo, agentul lui Cephas Malele

Angela Rullo este avocat de profesie. Ea are o diplomă de master obţinută la Universitatea din Bologna în 2012. Frumoasa italiancă s-a mutat la Londra, unde a lucrat la divzia de sport a unei firme internaţionale. Aici, şi-a descoperit pasiunea pentru fotbal. Ea a ales să se ocupe mai ales de interesele tinerilor jucători. Mai întâi ca avocat, apoi ca agent. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚽️SPORTSLAWYER & INTERMEDIARY (@angelarullo_sportslawyer)

Angela a studiat şi la UEFA şi este acreditată de Federaţia din Anglia. Ea lucrează pe cont propriu şi are o firmă în Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

La fel ca Anamaria Proan, este convisă că femeile nu sunt cu nimic mai prejos decât bărbaţii.

"Nu sunt o femeie agent de fotbal. Sunt un agent de fotbal! Trăim într-o societate unde femeile au realizat atâtea. Suntem lideri, CEO, doctori, astronauţi, fotbaliste şi aşa mai departe", a transmis Angela Rullo, într-unul mesaj postat pe contul de Instagram. 

"Dacă vrei să lucrezi în fotbal, trebuie să te murdăteşti", a fost mesajul pe care l-a primit când a început să lucreze în "sportul rege". Angela susţine că a dovedit contrariul până acum.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”