Închide meniul

O nouă plecare de la Universitatea Craiova. Jucătorul adus de Piţurcă şi pus pe fugă de Cristiano Bergodi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 16:10

O nouă plecare de la Universitatea Craiova. Jucătorul adus de Piţurcă şi pus pe fugă de Cristiano Bergodi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi nu mai contează pe Alexandru Măţel

Fundaşul de 30 de ani nu a fost pe placul lui Cristiano Bergodi şi a fost anunţat să îşi caute echipă. Jucătorul care are 17 selecţii la echipa naţională nu a evoluat niciun minut în startul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Măţel a plecat de la Universitatea Craiova

"Clubul Universitatea Craiova și Alexandru Mățel au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Alexandru și îi dorim mult succes în continuare", se anunţă în comunicatul Universităţii Craiova.

Alexandru Măţel a venit în Bănie la insistenţele lui Victor Piţurcă. Nu l-a convins însă pe Bergodi că merită să rămână pentru a se lupta la câştigarea Ligii 1. În 2014, Măţel a cucerit Cupa şi Supercupa României cu Astra.

După ce a pierdut "finala" cu CFR, Universitatea Craiova i-a transferat pe Marius Constantin, Paul Papp, Alexandru Tudorie şi Vladimir Screciu. Politica de transferuri nu este pe placul legendelor oltenilor.

Reclamă

"Transferurile mi s-au părut foarte slăbuţe. Nu s-a venit cu nimic nou. S-au folosit ciorbe reîncălzite. Ca să glumim, putem spune că au ieşit ca să se concentreze pe campionat", a declarat, luna trecută, Rodion Cămătaru pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și