Închide meniul

OFICIAL | Dennis Man, prezentat la Parma! A semnat până în 2025. Mesajul emoţionant pentru FCSB: "Cel mai greu moment al vieții mele"

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 15:12

Reclamă
OFICIAL | Dennis Man, prezentat la Parma! A semnat până în 2025. Mesajul emoţionant pentru FCSB: "Cel mai greu moment al vieții mele"

Parma Calcio 1913

Dennis Man, prezentat oficial de Parma

Dennis Man a fost prezentat oficial de Parma, la o zi după ce a ajuns în Italia, unde a efectuat vizita medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, prezentat oficial de Parma

El a semnat contractul valabil până în iunie 2025 şi este cel mai scump transfer făcut până acum de patronul Krause. "Actele au fost deja înregistrate la Ligă", scrie Parma Live.

Italienii au găsit şi cântectul potrivit pe care să îl cânte fanii în tribune, "Whatta Man", cântat de trupa Salt-N-Pepa.

Reclamă
Reclamă

Şeful italienilor a anunţat mutarea şi pe contul său de Twitter. "Pregătiţi să-l primim pe Dennis Man la Parma", a scris Kyle Krause. Acesta a fost cel care a insistat pentru transferul lui Man şi care a negociat personal cu Gigi Becali, au scris jurnaliştii din Italia. 

Dennis Man îşi va păstra numărul cu care a ajuns golgheter în Liga 1, cu FCSB. Atacantul român va evolua tot 98 pe spate şi la Parma. Italienii deja au pus în vânzare tricouri cu numele lui Man. Viitorul coleg, Valentin Mihăilă, a anunţat şi el transferul lui Man.

Reclamă

Dennis Man, mesaj pentru FCSB

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Dennis Man a scris un mesaj emoţionant pentru fostul său club.

"Cel mai greu moment al vieții mele. Ziua când trebuie sa mă despart de VOI ! 4 ani jumate STEAUA mi-a fost casă, mamă, tată, frate… lucruri pe care le-am lăsat la Arad.

Mulțumesc colegilor şi stafului, mulțumesc suporterilor și vouă, oamenilor care m-ați susținut în momentele bune și în momentele mai puțin bune. Mulțumesc familiei STEAUA! Vă mulțumesc", a transmis Dennis Man, pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@dennismanofficial)

Mesajul lui FCSB pentru Dennis Man

FCSB nu a rămas datoare şi i-a mulţumit lui Dennis Man pentru cele 48 de goluri reuşite în tricoul roş-albastru. 

"(…) A avut un rol determinant în obținerea Cupei României din 2020, când a înscris singurul gol al finalei contra celor de la Sepsi. Acea reușită s-a alăturat celorlalte 48 de goluri și 29 de pase de gol cu care Dennis a contribuit în toate competițiile, în cei patru ani și jumătate petrecuți la echipa noastră.

Clubul nostru îi mulțumește lui Dennis pentru toată dăruirea și respectul acordat tricoului roș-albastru și îi urează mult succes în noua sa aventură din Italia", a transmis FCSB. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-0. Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și