Închide meniul

Ovidiu Haţegan îi arbitrează pe Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu în Europa League. Meci de top primit după decizia luată de UEFA în "cazul Colţescu"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 8:47

Ovidiu Haţegan îi arbitrează pe Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu în Europa League. Meci de top primit după decizia luată de UEFA în "cazul Colţescu"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ovidiu Haţegan, delegat la meciul în care românii vor fi adversari în Europa League

Haţegan îi va avea alături pe Vasile Florin Marinescu, Sebastian Gheorghe şi Istvan Kovacs. Nu va mai fi ajutat de Sebastian Colţescu, cel care tocmai a fost suspendat de UEFA până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan, delegat la Slavia Praga – Rangers

Ovidiu Haţegan a scăpat de acuzaţii după scandalul de rasism de la Paris şi va fi la "centru" pentru prima dată în această ediţie a Europa League. Arădeanul a împărţit dreptatea în 6 meciuri din actualul sezon al Champions League şi a stabilit un record impresionant.

Ion Crăciunescu e de părere că Ovidiu Haţegan are o vină importantă pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul partidei PSG – Başakşehir. Colţescu a arătat atunci spre Pierre Webo şi a folosit cuvântul "negru", iar fostul atacant camerunez l-a auzit. Jucătorii au ieşit de pe teren şi nu au mai vrut să revină.

"Mai vinovat e Hațegan pentru că nu a adunat căpitanii de echipă să îi strângă și să le vorbească. A fost o exprimare care trebuia evitată de el. Totul este straniu.

Mai multe persoane l-au insultat grav pe arbitru, asta nu e straniu? Din păcate, el va fi suspendat din toate competițiile internaționale", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Reclamă

Ianis Hagi, campion cu Rangers în Scoţia

Internaţionalul român a cucerit primul titlu din carieră cu Rangers, care e campioana Scoţiei după 10 ani.

Cu un avans de 20 de puncte, formaţia lui Steven Gerrard s-a încoronat campioana Scoţiei după un deceniu de aşteptare. Rivala Celtic le-a "livrat" titlul alb-albaştrilor, după ce s-a încurcat cu Dundee, scor 0-0.

Ianis a cucerit al patrulea trofeu din carieră, după Cupa României, Supercupa României, ambele cu Viitorul, şi Supercupa Belgiei, cu Genk.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis a contribuit decisiv la primul titlu al lui Rangers după 10 ani. Mijlocaşul a adunat 36 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 7 goluri, oferind şi 11 pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și