Închide meniul
Foto

Belarus – România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul naţionalei! Edi Iordănescu le-a dezvăluit tricolorilor planul tactic

Bogdan Stănescu Publicat: 9 octombrie 2023, 20:38

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul naţionalei! Edi Iordănescu le-a dezvăluit tricolorilor planul tactic

Belarus - România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul naţionalei!

Edi Iordănescu le dă indicaţii tricolorilor / frf.ro

Belarus – România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul naţionalei din această seară, din cantonamentul de la Mogoşoaia, au fost publicate de site-ul Federaţiei Române de Fotbal. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a pregătit tactic partida de joi seară, de la 21:45. Meciul Belarus – România e transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Imagini de la antrenamentul naţionalei!

La antrenamentul din această seară, toți jucătorii convocați la această acțiune au ieșit pe gazon pentru prima parte a ședinței de pregătire. Selecționerul Edward Iordănescu le-a dezvăluit acestora planul tactic pentru meciul de la Budapesta, cu Belarus. După ce s-a lucrat tactic, jucătorii care ieri au evoluat pentru echipele de club, Bîrligea, Racovițan, Hagi, M. Marin, Cicâldău și Louis Munteanu, s-au retras la hotel pentru refacere și recuperare. Ceilalți 20 de tricolori au continuat antrenamentul”, a relatat frf.ro.

România se află în faţa unei duble importante, cu Belarus şi Andorra. Meciul Belarus – Andorra, transmis în exclusivitate de Antena 1 şi în AntenaPLAY, se joacă joi, de la 21:45, în timp ce meciul România – Andorra se va juca duminică, de la aceeaşi oră, pe Arena Naţională.

La România – Andorra vor asista numai copii. Peste 15.000 de minori până în 14 ani, însoţiţi de adulţi, vor încuraja România la meciul de acasă, după ce naţionala a fost sancţionată cu un meci fără spectatori.

Reclamă

Ianis Hagi, dezvăluiri din interiorul echipei naționale: „Puțini știu asta!”

Ianis Hagi a făcut dezvăluiri din interiorul echipei naționale, înaintea partidelor in luna octombrie.

Fiul „Regelui” a vorbit despre nucleul de jucători convocați de către selecționerul Edi Iordănescu la echipa națională. Ianis Hagi a dezvăluit faptul că majoritatea fotbaliștilor care reprezintă România se cunosc încă de la vârste fragede, iar acest lucru facilitează jocul primei reprezentative.

De asemenea, mijlocașul echipei naționale a vorbit și despre Edi Iordănescu. Ianis a dezvăluit că selecționerul le-a oferit încredere jucătorilor și că a îmbinat foarte bine nucleul de fotbaliști de la EURO U21 din 2019, cu jucătorii cu o mai mare experiență în tricoul primei reprezentative.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe de-o parte, majoritatea celor din lot suntem nucleul de la EURO U21 din 2019. Ne cunoaștem toți de la 12-13 ani, de la loturile de juniori, din competiții, ne-a consolidat experiența aceea la EURO, am și crescut între timp. E clar că e un factor extrem de important. Uite, cu Dennis Man am fost coleg de cameră la selecțiile echipelor naționale când aveam 11 ani, puțini știu asta! Și ne cunoșteam din teren, ca adversari, din turnee, de pe la 10 ani!

Meritul lui Edi Iordănescu e din mai multe motive. A avut încredere în acest nucleu și ne-a oferit această încredere, nu doar că a avut-o. Iar conexiunea dintre nucleul U21, să-i spunem așa, și fotbaliștii cu experiență, e gestionată foarte de bine de el. Spre exemplu, eu joc împreună cu Stanciu deja de 5 ani la națională! Cu Alibec, nici nu mai zic, eram copilul lui de mingi când juca în Liga 1! Mister a simțit excelent și așa se explică”, a spus fiul lui Gică Hagi, potrivit prosport.ro.

Ianis Hagi, dezvăluiri despre talentul nativ care l-a ajutat în carieră

„Nativ, în mod cert, viziunea în teren. Sunt chestii pe care le văd, le simt natural, nu aș fi putut niciodată prin antrenament să ajung să le văd cu 2-3 secunde înainte să se întâmple. Iar prin muncă, sigur, partea fizică. Nu m-am născut un atlet, a trebuit să devin unul. Să trag de mine. De când am debutat în fotbal până azi a trebuit să pun 12 kilograme pe mine, să îmi cresc mult capacitatea aerobă… Un drum al muncii, repetiției, antrenamentelor.

Eu nu cred că există vreun drum spre succes pe care să scrie “Acces General”. Tocmai de-aceea contează așa mult ca fiecare copil și părinte să accepte că nu sunt rețete, drumul fiecăruia se construiește din decizii personale. Fotbalul nu e matematică! Cel mai bun exemplu, naționala U21 de la EURO 2019. Colectiv, am avut un succes istoric la acel nivel de vârstă pentru fotbalul nostru. Dar, individual, fiecare venea de pe drumul lui. Unii erau de 12 ani în străinătate, alții jucaseră doar în țară, unul activase la un singur club până atunci, altul schimbase poate 4-5 echipe”, a declarat Ianis Hagi potrivit sursei citate anterior.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și