Închide meniul

Primele reacţii ale lui Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan. "Ne pare rău, vă rog să înţelegeţi situaţia!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2020, 7:11

Primele reacţii ale lui Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan. "Ne pare rău, vă rog să înţelegeţi situaţia!"

Abaca Press / Niviere David/ABACAPRESS.COM via Hepta

Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan, implicaţi într-un scandal cu tentă rasistă

  • Cum şi-a explicat gestul Sebastian Colţescu
  • Reacţia avută şi de "centralul" partidei

"A fost acel negru, vezi cine este. Nu este posibil să se comporte aşa", i-ar fi spus Colţescu lui Haţegan, arătând spre Pierre Webo. "Centralul" a fost contactat de jurnaliştii francezi, dar a ţinut doar să anunţe că îi pare rău pentru incidentele de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan: "Vă rog să ne respectaţi tăcerea"

"Nu putem face nicio declarație, trebuie să discutăm mai întâi la UEFA. În mod normal, v-aș fi răspuns cu mare plăcere, dar nu în această seară. Sigur, ne pare rău, dar vă rog să ne respectați tăcerea și să înțelegeți situația", a declarat Ovidiu Haţegan pentru Europe1.

Şi Sebastian Colţescu ar fi avut o reacţie, pe reţelele sociale. Şi-a cerut scuze şi a ţinut să transmită că nu a făcut un comentariu cu tentă rasistă.

Reclamă

"Îmi cer scuze pentru această neînțelegere. Nu am avut intenția de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect și pot fi înțeleși greșit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veți înțelege", este mesajul transmis pe contul de Twitter.

Reclamă

Adrian Porumboiu: "Vor urma sancţiuni, dar nu împotriva echipelor"

"Pentru Hațegan, având un parcurs excelent, nu cade bine. Nu e vinovat cu nimic. Toleranță zero când vine vorba de rasism. Jocul nu avea niciun fel de legătură. E un gest care nu îi trebuia lui sub nicio formă. Nu are nicio culpă.

Acum sunt atâtea microfoane, se ia și ce se discută în căști. Traducerile nu mai sunt greu de făcut. Nu trebuie să știi vreo limbă străină ca să înțelegi.

'Negru' în orice limbă din lume e 'negru', e foarte ușor de intuit. Nu pot să îmi dau seama ce a fost în capul lui. Nu mai spun nimic de Colțescu, am zis atâtea de-a lungul timpului. Unde s-o fi crezut el că arbitrează. E un fapt inedit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce soluții sunt. E păcat pentru Hațegan și pentru nivelul lui. Un gest neplăcut. Îi dai peste mână lui Hațegan… Aici nu te poți juca, nu poți ignora rasismul. Toate reclamele la FIFA, la UEFA, sunt clare”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Prosport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 26 mart., 14:00
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol