Închide meniul

PSG revine "la locul crimei". Campionii Franţei încă nu au uitat dezastrul cu Barcelona. Messi şi Neymar pot fi adversari!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2020, 11:47

PSG revine "la locul crimei". Campionii Franţei încă nu au uitat dezastrul cu Barcelona. Messi şi Neymar pot fi adversari!

Profimediaimages

Messi şi Neymar au răpus-o în 2017 pe PSG

Pe 8 martie 2017 s-a consemnat una dintre cele mai mari răsturnări de scor din istoria fotbalului. PSG a câştigat cu 4-0 meciul tur, de pe Parc de Princes, dar a fost "demolată" în Catalonia. Neymar a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră şi, la nici jumătate de an distanţă, a schimbat taberele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – PSG, şocul din optimile de finală ale UEFA Champions League

Barcelona şi PSG au fost şi atunci adversare în "optimi". Nimic nu anunţa rezultatul din prima manşă, când Angel di Maria (18, 55), Draxler (40) şi Edinson Cavani (71) au marcat într-o victorie uriaşă, cu 4-0. Starurile lui Unai Emery păreau să-şi fi asigurat calificarea în turul următor, dar pentru ei a venit "coşmarul" de pe Camp Nou.

Luis Suarez a deschis scorul chiar în debutul meciului retur şi minunea părea posibilă. La pauză a fost 2-0, după autogolul lui Kurzawa. După pauză s-a făcut remarcat şi Messi, care a punctat din penalty şi catalanii mai aveau nevoie de un singur gol pentru a trimite disputa în prelungiri.

Edinson Cavani a redus din diferenţă şi Barcelona mai avea nevoie de trei reuşite pentru a se califica. Scorul a rămas neschimbat până în minutul 88, când s-a descătuşat Neymar. Brazilianul a reuşit "dubla" în decurs de trei minute! Mai mult, i-a pasat decisiv lui Sergi Roberto, care a făcut 6-1 şi a declanşat fiesta în Spania.

Reclamă

Neymar a suferit o accidentare îngrozitoare

Rămâne de văzut dacă Neymar va putea reveni pe Camp Nou. Starul lui PSG tocmai s-a "rupt" în derby-ul cu Olympique Marseille, scor 0-1. A suferit o accidentare horror şi a ieşit pe targă. Încă nu se ştie dacă are nevoie de operaţie.

Meciul tur dintre Barcelona şi PSG se va disputa pe 16 februarie 2021. Echipa calificată în sferturile de finală se va decide la Paris, pe 9 martie!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și