Închide meniul
Foto

Răzvan Raţ împlineşte 40 de ani şi şi-a făcut singur un cadou exclusivist. O nouă piesă în colecţia de milioane!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2021, 11:00

Răzvan Raţ împlineşte 40 de ani şi şi-a făcut singur un cadou exclusivist. O nouă piesă în colecţia de milioane!

Instagram Răzvan Raţ

Răzvan Raţ împlineşte 40 de ani şi şi-a făcut singur un cadou exclusivist

Raţ îşi sărbătoreşte ziua de naştere într-un Ferrari de sute de mii de euro. Avea deja cinci maşini din acest brand, dar şi-a dorit să mai adauge o piesă în colecţia spectaculosă pe care o deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raţ împlineşte 40 de ani şi şi-a făcut singur un cadou exclusivist

Fotbalistul care a cucerit 9 titluri de campion, două cu Rapid și şapte cu Şahtior Doneţk, a intrat în posesia unui Ferrari 488 Pista Spider. Preţul bolidului care atinge o viteză maximă de 340 km/h depăşeşte 350.000 de dolari.

Noua maşină a lui Raţ are un motor V8 de 720 de cai putere şi are nevoie de numai 2.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Al patrulea cel mai selecţionat fotbalist român (105 prezenţe la naţionala tricoloră) mai are de gând să îşi cumpere şi un Ferrari SF90 Stradale, pentru care va fi nevoit să scoată din buzunar aproximativ 600.000 de dolari.

Răzvan Raţ împlineşte 40 de ani şi îi face concurenţă lui Ion Ţiriac. Imaginile cu noua „bijuterie” a lui Raţ, făcute publice de sportm.ro, au devenit deja virale.

Cum a ajuns Răzvan Raţ să fie pasionat de Ferrari

Răzvan Raţ a dezvăluit faptul că a avut grijă să fie bine din punct de vedere financiar, nu să ajungă să doarmă în maşină, până şi-a cumpărat primul Ferrari. Deşi şi-ar fi permis din 2003, Raţ şi-a cumpărat primul Ferrari în 2008.

Reclamă

Dacă mă întrebaţi de pasiunea pentru Ferrari, vine din Formula 1. Atunci când eram la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, aveam doar 50.000 de lei pe săptămână, asta venea câţiva dolari pe vremea aia, ne uitam la Formula 1, pentru că era Michael Schumacher în vogă. Tot ce însemna Formula 1, era legat de Ferrari şi de Schumacher, aşa a plecat pasiunea pentru Ferrari.

Mi-am propus, am avut un vis, ca atunci când voi ajunge un fotbalist de top, şi îmi pot permite, să-îmi cumpăr o maşină Ferrari şi roşie. S-a întâmplat acest lucru, nu înainte de a mă pune la adăpost, adică să nu ajung să dorm în masină. Să mă pun la adăpost din punct de vedere financiar.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Răzvan Raț (@razvanrat.official)

Primul meu Ferrari l-am cumpărat în 2008. Sincer să vă spun mi-l puteam permite din 2003, dar nu a fost cazul. M-am pus din punct de vedere financiar la adăpost. Sincer, am avut şi buni sfătuitori. Acest lucru este un moft, un moft scump până la urmă, dar mi-l pot permite şi nu sufăr din punct de vedere financiar. Acest lucru îmi dă senzaţia plăcută că nu am muncit degeaba„, a dezvăluit Răzvan Raţ, la AS.ro LIVE, la începutul acestui an.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și