Închide meniul
Foto

Reacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

Publicat: 30 iunie 2024, 20:27

Reclamă
Reacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

Reacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul

A apărut reacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Atacantul de 24 de ani a ales să rămână la Parma, echipă pe care a ajutat-o să promoveze în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei un contract pe 3 ani. Oficialii clubului poartă negocieri şi cu Dennis Man, al cărui înţelegere cu Parma expiră în vara lui 2025.

Reacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul

Povestea lui Valentin cu culorile gialloblu a început în toamna anului 2020, mai exact în luna octombrie, când a fost cumpărat de la Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

Este un atacant de bandă, căruia îi place să dribleze şi să-şi ajute coechipierii. Dar are şi o mare predispoziţie pentru sacrificiu în faza defensivă”, au transmis şefii Parmei.

Imediat după ce a apărut anunţul oficial, iubita lui Valentin Mihăilă a reacţionat. Ea a distribuit pe contul ei de Instagram postarea de pe contul clubului din Serie A.

Reclamă
Reclamă 4

Ami Colhon (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) este la Munchen şi va fi în tribunele arenei din Munchen la meciul România – Olanda, care va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Tânăra din Oltenia a fost prezentă şi la disputele din faza grupelor. Ami a şi postat o imagine spectaculoasă în care este ţinută în braţe de extrema stânga a reprezentativei tricolore.

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei: „Sunt fericit că pot să-mi continui experienţa la Parma!”

În trei sezoane şi jumătate la Parma Calcio, Mihăilă a strâns 84 de prezenţe (Serie A, Serie B şi Coppa Italia). Ultimul său sezon cu Parma a fost cel mai bun din punct de vedere al performanţelor şi al randamentului: Valentin Mihăilă a fost implicat în 8 goluri (6 goluri şi 2 pase decisive), obţinând acelaşi rezultat pe care îl adunase la însumarea celor două sezoane anterioare.

Reclamă

Când m-am întors la Parma, după experienţa mea în Serie A cu Atalanta, mi-am spus că cel mai mare obiectiv al meu este să revin în Serie A cu acest tricou, cu aceste culori, cu aceşti oameni. Astăzi am revenit în prima divizie şi această dorinţă a fost îndeplinită, acum mă concentrez pe faptul că vrem să rămânem acolo unde suntem pentru mult timp. Cu Parma, desigur. De aceea sunt fericit că, după luni de discuţii cu agenţii mei şi cu clubul, am găsit o înţelegere frumoasă.

Le mulţumesc agenţilor mei, tocmai, dar şi directorilor, preşedintelui Kyle J. Krause şi tuturor coechipierilor mei şi stafului tehnic. Sunt fericit că pot să-mi continui experienţa la Parma, pentru că simt că mai am multe de demonstrat şi de oferit fanilor noştri. Când am trecut prin cel mai dificil moment al meu, când lucrurile păreau să meargă prost, am simţit încredere în mine din partea tuturor şi o mare dorinţă de a crede în munca mea. Aceasta a fost forţa creşterii mele şi a restartului meu”, a declarat Mihăilă, conform news.ro.

Valentin Mihăila ar urma să încaseze un salariu anual de 1 milion de euro. Până să parafeze noua înţelegere era recompensat cu 600.000 de euro pe sezon.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și