Închide meniul

Roland Garros 2021, tot mai aproape de amânare. Vestea care îi dă peste cap programul Simonei Halep

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 9:12

Roland Garros 2021, tot mai aproape de amânare. Vestea care îi dă peste cap programul Simonei Halep

profimediaimages

Roland Garros, turneul câştigat de Simona Halep în 2018, aproape să fie amânat din cauza pandemiei de Covid-19

Franţa a intrat în carantină naţională de sâmbătă. Decizia ar putea afecta şi competiţiile sportive. Roland Garros, competiţia favorită a Simonei Halep, ar putea fi amânată şi în 2021, a recunoscut Roxana Mărăcineanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros 2021, aproape să fie amânat

"Suntem în discuţii cu ei (n.r. Federaţia de Tenis din Franţa) pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data pentru a coincide cu o posibilă reluare a tuturor sporturilor şi a marilor competiţii. Astăzi, deși sportul de nivel înalt a fost păstrat, încercăm să limităm riscurile de grupuri, de răspândire a virusului în sporturile profesionale", a spus Mărăcineanu, la France Info Radio, citat de Reuters.

Roland Garros ar trebui să debuteze pe 23 mai. Anul trecut, turneul a fost amânat patru luni. Spectatorii au avut acces în tribune în număr limintat.

Puţine competiţii au avut până acum de suferit în Franţa. Una dintre excepţii este celebra cursă de ciclism, Paris-Roubaix. Aceasta trebuia să se desfăşoare pe 11 aprilie, dar a fost amânată.

Reclamă

Emmanuel Macron a anunţat că restricţiile actuale ar putea fi ridicate în mai.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și