Închide meniul

Să vină Sigurdsson! România, în grupă cu Islanda pentru Mondialul din 2022. Revanșa mult așteptată cu nordicii

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 7 decembrie 2020, 17:04

Să vină Sigurdsson! România, în grupă cu Islanda pentru Mondialul din 2022. Revanșa mult așteptată cu nordicii

profimediaimages

România va juca din nou cu Islanda în grupa de calificare pentru Mondialul din 2022

România a căzut într-o grupă destul de accesibilă pentru Mondialul din Qatar din 2022. Țara noastră este a profitat de intrarea norocoasă în cea de-a doua urnă valorică și se va confrunta cu un singur cap de serie: Germania!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă nemți, jucătorii români se vor mai confrunta cu Islanda, Macedonia, Armenia și Liechtenstein. 

România își poate lua revanța cu Islanda după eliminarea din barajul pentru EURO

Islanda a învins România cu 1-2 în barajul pentru EURO 2020, pornind o reacție în lanț a criticilor la adresa selecționerului Mirel Rădoi și a jucătorilor săi.

Chiar dacă nici nordicii nu au reușit să ajungă la turneul final, pierzând finala cu Ungaria, România pare că și-a regăsit forma de la acel meci astfel că revanșa va fi mult așteptată de toată lumea.

Mai mult decât orice altceva, selecționerul Rădoi a fost criticat pentru formula extrem de ofensivă pe care a folosit-o în partida din baraj comparativ cu tacticile de la partidele ulterioare.

Reclamă

”Important e ce vom face de aici încolo. Avem tendința de a aștepta un eșec sau semieșec ca să ne putem lua de cineva. Poate că pur și simplu a fost o zi nefastă pentru toți, pentru staff și jucători. Poate nu era exact momentul potrivit. Când toată nația aștepta să ne calificăm noi din păcate nu am reușit să reacționăm", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de după meci.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și