Închide meniul
Foto

Sarah Șumudică, apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB! Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2022, 22:00

Sarah Șumudică, apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB! Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”

Sarah Șumudică, apariţie de senzaţie la Rapid - FCSB

Antena Sport

Sarah Șumudică a avut o apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB. Fiica antrenorului a făcut furori în Giuleşti, unde a purtat tricoul lui „Şumi”, fostul mare jucător al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Șumudică are 21 de ani și s-a născut în Portugalia, perioadă în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001).

Sarah Șumudică, apariţie de senzaţie la Rapid – FCSB

Fiica lui „Şumi” şi-a sărbătorit recent ziua de naştere. După petrecere, aceasta a decis să vină la derby-ul Rapid – FCSB.

Îmbrăcată în tricoul tatălui ei, cu numărul 14, Sarah Şumudică a făcut senzaţie în Giuleşti. Fata antrenorului a venit însoţită de mai mulţi prieteni la derby.

Reclamă

Marius Șumudică n-a menajat pe nimeni înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Marius Șumudică nu menajează pe nimeni înainte de Rapid – FCSB. Înaintea de plecarea în Turcia, antrenorul a vorbit despre cele două rivale care se vor întâlni în Giulești, în derby-ul etapei.

”Șumi” a făcut praf defensiva FCSB-ului, care a încasat gol de la FC Saburtalo, în Conference League. Nici Rapid, echipa de suflet a antrenorului, nu a scăpat de critici.

„Aveam bilete la meci, dar nu am mai putut să amân. FCSB a scăzut drastic față de play-off-ul anului trecut când jucau un fotbal destul de bun. Dacă înainte apăreau multe accidentări, acum exprimarea lor în joc lasă de dorit. M-am crucit.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid face transferuri doar cantitate, nu calitate. Nu știu dacă se vor ridica la nivelul acestui an, mă refer la centenar. Suporterii din Giulești nu iartă. Lumea vorbea despre Rapid pentru locurile 1-3, eu am semne de întrebare și la primele șase”, a declarat Marius Șumudică.

Sarah Şumudică, mesaj emoţionant pentru tatăl ei

„Astăzi este vorba de cea mai importantă persoană din viața mea, tata. Persoana care mi-a dăruit cea mai frumoasă iubire părintească de la distanță. Cea mai mare căldură simțită de la distanță și cea mai lipsită, dar nelipsită în inima mea. Nicăieri nu m-am simțit la fel de în siguranță ca în brațele tale.

Mi-ai oferit, și încă îmi oferi, rădăcini care mă leagă de onestitate, de curaj și de speranță. Mă ajuți să am încredere în mine și să privesc lumea cu alți ochi, chiar și atunci când lumea întreagă pare s-o fi luat razna.

Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut, pentru cât ai muncit, că ești mândru de mine chiar și pentru cele mai neînsemnate succese, că mă iubești și atunci când eșuez. Îți mulțumesc că m-ai sprijinit până când am reușit să mă țin singură pe picioare, că m-ai îndrumat până am reușit să îmi găsesc singură calea. Te iubesc necondiționat. La mulți ani, tata”, transmitea fiica lui Marius Șumudică, anul trecut, pe reţelele de socializare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și