Închide meniul
Foto

Bucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 23:54

Reclamă
Bucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate

Bucuria nebună a fanilor după ce Inter a câștigat titlul în Serie A

Colaj cu bucuria lui Inter / Profimedia

A fost o bucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Sărbătoarea de pe „Giuseppe Meazza” a fost imensă, mai ales pentru că echipa lui Inzaghi a câștgiat titlul după un meci cu marea rivală, AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre AC Milan și Inter Milano s-a încheiat cu scorul de 0-2! Partida care a decis câștigătoarea campionatului din Italia s-a văzut în format LIVE SCORE, pe AS.ro.

Bucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A

Fanii celor două formații au fost la întălțime pe tot parcursul partidei. Înainte de fluierul de start, cele două grupuri de suporteri au afișat scenografii impresionante și au scandat puternic, pentru a-și susține favoriții.

Totuși, încă din a doua repriză, fanii celor de la Inter au început o adevărată sărbătoare în tribune. Aceștia au aprins materiale pirotehnice și au cântat minute în șir, după golul de 2-0.

VEZI IMAGINI CU SCENOGRAFIA ȘI BUCURIA FANILOR LUI INTER, DUPĂ 2-0 CU AC MILAN

Reclamă

VEZI AICI ȘI IMAGINI LIVE CU BUCURIA FANILOR LUI INTER, DIN AFARA STADIONULUI

Înainte de finalul partidei, spiritele s-au încins, iar jucătorii s-au încăierat preț de câteva momente.

După fluierul final, rezervele și staff-ul lui Inter au intrat pe teren, pentru a-i felicita pe jucătorii care au luptat pentru titlu! Au fost scene cu adevărat spectaculoase la meciul din Milano!

Reclamă 4 / 0/3

Umilința este totuși una imensă pentru AC Milan. Pe lângă faptul că rivalii de la Inter au câștigat titlul într-un meci direct, aceștia i-au și depăsit la numărul de campionate câștigate!

Înainte de această partidă, AC Milan și Inter aveau câte 19 titluri câștigate. Acum, după acest succes, trupa pregătită de Simone Inzaghi a ajuns la 20 de titluri în Serie A. De asemenea, acesta este primul titlu din cariera lui Simone Inzaghi.

Totuși, Inter va primi trofeul abia după ultimul meci de pe teren propriu, din actualul sezon de Serie A. Este vorba despre partida cu Lazio, care va avea loc pe 19 mai.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și