Închide meniul

Şoc la Dinamo! "Câinii" au început să câştige, dar riscă depunctarea la TAS! "În două sau trei săptămâni se va da decizia finală"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 8:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Şoc la Dinamo! "Câinii" au început să câştige, dar riscă depunctarea la TAS! "În două sau trei săptămâni se va da decizia finală"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo riscă să fie depunctată din cauza fostului jucător, Jordan Mustoe

Primul englez din istoria lui Dinamo, Jordan Mustoe, îi acuză pe şefii clubului că i-au falsificat semnătura atunci când i-a fost reziliat contractul. Fotbalistul transferat în iarna lui 2019 a făcut plângere la TAS, iar o decizie este aşteptată până la finalul lunii, spune impresara Laurette Nogo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo ar putea fi depunctată de TAS din cauza lui Jordan Mustoe

"Am colaborat cu Dinamo și, de fiecare dată când colaborez cu ei, apar problemele. Am semnat cu Jordan Mustoe în 2019. Am plecat cu el tot în scandal, am ajuns la TAS. Ne judecăm și acum. În două sau trei săptămâni cred că se va da decizia finală. Am avut conferința video cu TAS acum o lună sau acum trei săptămâni și urmează decizia finală.

El a semnat un contract pe doi ani și a fost dat afară cu semnătura falsificată, așa că mi se pare normal ceea ce Jordan a trebuit să facă. O să vedem decizia TAS-ului, nu aș vrea să zic nimic. Bănuiesc că, dacă vom câștiga noi, Dinamo riscă depunctarea în cazul în care nu se plătește”, a spus Laurette Nogo, potrivit gsp.ro.

Cazul lui Jordan Mustoe nu e singular, mai susţine agenta de jucători. "Dacă stăm să ne gândim, cam toate cluburile procedează așa când vor să dea un jucător afară. Falsificarea semnăturii e ceva nou în campionatul românesc, numai Dinamo putea să facă așa ceva.

Mustoe nu e singurul care a avut asemenea probleme cu ei. A mai fost și alt jucător, Teddy Mezague, și el a avut aceeași problemă cu Dinamo", a mai declarat Laurette Nogo.

Reclamă

Dinamo, trei victorii la rând

Dinamo a câştigat ultimele trei meciuri din play-out şi s-a îndepărtat pentru moment de zona periculoasă din clasament.

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 24 de puncte, cu patru etape rămase de jucat. "Câinii" sunt pe locul 5, la doar 4 puncte de prima poziţie care duce direct în liga secundă, ocupată acum de Hermannstadt.

"Am câştigat trei meciuri la rând, trebuie să obţinem maximum şi cu Hermannstadt. Am avut probleme pentru că nu am recuperat jucătorii buni. A crescut nivelul de încredere din cadrul echipei", a declarat Dusan Uhrin, la Digi Sport, după 2-1 cu Poli Iaşi. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo riscă să fie depunctată
  • Cine i-a reclamat la TAS

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și