Închide meniul

Stadioanele Steaua şi "Arcul de Triumf" au fost deja închiriate! Anunţul făcut de LPF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 10:21

Stadioanele Steaua şi "Arcul de Triumf" au fost deja închiriate! Anunţul făcut de LPF

Facebook / Compania Naţională de Investiţii

România va găzdui patru meciuri la Euro

Macedonia de Nord se va antrena pe noul stadion Steaua, în timp ce Austria a optat pentru "Arcul de Triumf". În schimb, Ucraina se va antrena pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Echipele din optimi care vor juca la București vor folosi, de asemenea, stadionul Arcul de Triumf, pentru antrenamentele dinaintea meciului din 28 iunie 2021. Cele două echipe vizitatoare se vor caza una la Athénée Palace Hilton (câștigătoarea grupei F) și cealaltă la Hotel Sheraton", mai transmite frf.ro. 

"Terenurile de antrenament Steaua, Arcul de Triumf, Giulești și Dinamo au fost puse la dispoziția UEFA cu titlu gratuit, prin garanțiile prezentate de Guvernul României la momentul candidaturii.

Guvernul s-a angajat și la modernizarea acestor baze, reușind deocamdată să finalizeze proiectele Steaua și Arcul de Triumf. UEFA poate plăti proprietarilor bazelor un bonus de satisfacție la finalul competiției, dacă echipele au fost mulțumite de condițiile de antrenament asigurate", mai transmite frf.ro

Programul meciurilor găzduite de Arena Națională:

Grupa C

Reclamă

Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00

Reclamă 4 / 0/3
  • Ucraina – Austria

Optime de finală

Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00

  • 1F – 3A/B/C

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și