Închide meniul

Super Liga Europei | Florentino Perez a ieşit la atac. "Salvăm fotbalul, suntem ruinaţi!". Preşedintele Realului, convins că numai aşa se poate evita apocalipsa!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2021, 5:50

Super Liga Europei | Florentino Perez a ieşit la atac. "Salvăm fotbalul, suntem ruinaţi!". Preşedintele Realului, convins că numai aşa se poate evita apocalipsa!

Florentino Perez, în mijlocul unui scandal uriaș

Profimedia

Conducătorul campioanei Spaniei a dezvăluit că, din cauza pandemiei, gruparea blanco a suferit pierderi de sute de milioane de euro. Florentino Perez este sigur că actualul format din UEFA Champions League aduce meciuri care nu sunt atractive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cluburile importante din Anglia, Spania şi Italia trebuie să rezolve situaţia dificilă din fotbal. Real Madrid a avut un buget de 800 de milioane de euro şi a terminat cu 700. În acest an, în loc de 900, să vedem dacă putem intra cu 600. Am încetat să mai investim 400 de milioane de euro de la începutul pandemiei.

Când nu primim bani decât de la televiziuni, modul în care poţi deveni profitabil este să faci meciuri mai atractive. Am ajuns la concluzia că, făcând Super Liga în timpul săptămânii, în locul Champions League, am putea atenua pierderile. Fotbalul trebuie să evolueze, la fel ca toţi ceilalţi. Trebuie să ne adaptăm acestor timpuri, cu toţii suntem ruinaţi. 40% dintre tineri nu sunt interesaţi să se uite la fotbal pentru că sunt prea multe meciuri de slabă calitate", a declarat Florentino Perez, potrivit Mundo Deportivo.

Criticat dur de UEFA, Florentino Perez a ripostat. Noul preşedinte al Super Ligii Europei i-a acuzat de "monopol" pe conducătorii fotbalului european, dar a anunţat că încă este dispus să se aşeze la masa negocierilor.

"Trebuie să salvăm fotbalul, este un moment critic! Televiziunea face bani şi îi dă tuturor. Dacă noi, cei de la vârf, avem top, atunci vor avea toţi. Facem totul pentru a salva fotbalul! Vom discuta cu UEFA şi FIFA, aşa cum am spus în acel comunicat. Nu înţeleg de ce s-au supărat. Vrem să salvăm fobalul pentru a putea trăi în linişte încă 20 de ani, situaţia este dramatică. UEFA are un monopol, trebuie să fie mai transparentă", a mai precizat preşedintele Realului.

Reclamă

Echipele care vor să înființeze Super Liga Europei

12 cluburi mari din Europa s-au unit și vor să înființeze noua Super Ligă. Este vorba de trei echipe din Spania, trei din Italia și șase din Anglia.

Super Liga Europei | Aleksander Ceferin, atac violent la Florentino Perez și Andrea Agnelli

Președintele UEFA susține că bogații fotbalului au pregătit de multă vreme această mișcare. Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, Andrea Agnelli, șeful lui Juventus, sau Ed Woodword, directorul general de la Manchester United, au fost luați în colimator de Aleksander Ceferin.

"Va trebui să scoatem aceste echipe din competițiile europene. Nu am văzut niciodată astfel de oameni, începând cu Ed Woodward, mi-a spus că este în favoarea schimbărilor. Să nu mai zic de Andrea Agnelli. El a fost cel care m-a dezamăgit cel mai mult. Nu am văzut niciodată o persoană să minta atât de mult. Sâmbătă după-amiază mi-a spus că sunt doar zvonuri.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a spus: 'te sun într-o oră' iar apoi mi-a oprit telefonul. Situația asta nu o mai văzusem niciodată în viața mea, până astăzi. Lăcomia este extraordinară. Ideea Super Ligii este veche. Nu are nicio legătură cu pandemia de COVID-19. A fost pregătită de oameni precum Florentino Pérez și Agnelli", a încheiat președintele UEFA.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și