Închide meniul

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2: ”E de noaptea minții, n-am pățit niciodată așa! Ne-am făcut de râs și nu merităm Europa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2022, 23:13

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2: ”E de noaptea minții, n-am pățit niciodată așa! Ne-am făcut de râs și nu merităm Europa!”

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni - Rapid 3-2

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mutu a fost un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2. Giuleștenii au fost umiliți chiar în meciul care îi putea trimite la barajul pentru Conference League. ”Briliantul” și-a făcut praf elevii și anunță că va începe ”revoluția” la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a terminat pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte. A fost urmată de FC Botoşani, care a învins-o cu 4-0 pe Academica Clinceni. Fără victorie în ultimele trei etape, Rapid a încheiat pe locul 3, cu 39 de puncte.

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2

”Obiectivul nu ăsta a fost. Voiam să câștigăm play-out-ul. Apoi era barajul. Ce se întâmplă e de noaptea minții. N-am apucat să respir că am luat gol imediat. Nu merităm Europa, nu suntem pregătiți. Am primit gol cu o asemenea lejeritate… O echipă care vrea în play-off trebuie să fie mult mai matură. Le cer scuze suporterilor!

Chiar dacă am jucat împotriva unei echipe care a făcut anti-fotbal, am marcat două goluri. Dacă nu luam goluri, era 2-0, nu? Au dat trei din trei faze. Nu ne-au dominat vreo secundă. Când treceau de jumătatea noastră era sărbătoare. FC U Craiova și-a dat viața pe Giulești, dar azi a luat 5.

N-am pățit așa ceva de când sunt în fotbal. Ne-am făcut de râs. Am pierdut în minutele 90+5 și 90+6. Din astea 6 goluri, trei le-am primit după ce am dat. Mă face să mă gândesc că nu e o atitudine corectă. Nu merităm Europa. Vom face o analiză și vom pleca la drum cu băieții care vor să facă ceva la Rapid. Am eșuat când am văzut că nu avem presiune. Eu vreau să duc Rapid în play-off. Vreau jucători cu mentalitate de învingători”, a declarat Adrian Mutu la finalul eșecului cu CS Mioveni.

Reclamă

Cum mai poate ajunge Rapid la barajul pentru Conference League

Cum mai poate ajunge Rapid la barajul pentru Conference League. Giuleştenii au fost învinşi în ultima etapă a Ligii 1 şi şi-au compromis, pentru moment, şansele de a ajunge în cupele europene. Mai există un scenariu care îi salvează după CS Mioveni – Rapid 3-2.

Alb-vişiniii au nevoie ca Sepsi Sfântu Gheorghe să câştige finala Cupei României cu FC Voluntari care va fi joi, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dacă echipa lui Cristiano Bergodi va obţine trofeul, atunci va fi calificată direct în preliminariile Conference League. Locul lui Sepsi de la baraj va fi luat de Rapid, care se va duela astfel cu FC Botoşani. Câştigătoarea va juca apoi cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

FRF nu a prevăzut această situaţie în regulament. Nu s-a luat în calcul un astfel de scenariu şi rămâne de văzut care va fi răspunsul oficialilor Federaţiei. Este haos total. Din informaţiile AS.ro, LPF îşi doreşte ca Rapid să fie acceptată la baraj, dar FRF va lua decizia finală. Răspunsul final va fi comunicat abia mâine.

Rezultatele și clasamentul ultimei etape din play-out

CS Mioveni – Rapid 3-2
Clinceni – Botoșani 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-5

Clasamentul din play-out:

1. Sepsi 42 de puncte
2. FC Botoșani 41 de puncte
3. Rapid 39 de puncte
4. FC U Craiova 1948 34 de puncte
5. UTA 33 de puncte
6. CS Mioveni 31 de puncte

Au retrogradat direct în eşalonul secund Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş. Locurile 7 (Chindia) şi 8 (Dinamo) vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 5 şi 3, din Liga 2, Chindia Târgovişte, respectiv U Cluj.

Recomandări
  • Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și