Închide meniul

Chindia Târgovişte – Hermannstadt 1-1. Scorul final a fost stabilit din primele 10 minute!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 20:20

Chindia Târgovişte – Hermannstadt 1-1. Scorul final a fost stabilit din primele 10 minute!

Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte

Adrian Mihalcea/ Hepta

Chindia Târgovişte – Hermannstadt 1-1, partida din etapa a doua de Superliga, s-a terminat la egalitate. Soarta meciului s-a decis în primele 10 minute. Oroian a deschis scorul, iar Celea a egalat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia Târgovişte rămâne fără victorie în noul sezon de Superliga. În prima etapă, trupa lui Adi Mihalcea a fost învinsă de FC Botoşani, scor 2-3. De cealaltă parte, Hermannstadt s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la CS Mioveni şi a acumulat 4 puncte.

Chindia Târgovişte – Hermannstadt 1-1

Min 90+4: Fluier final la Ploieşti, scor 1-1.

Min. 10: GOOOL Chindia Târgovişte. Celea egalează pentru trupa lui Adrian Mihalcea.

Min. 2: GOOOL Hermannstadt. Oroian deschid scorul.

Reclamă

Min. 1: Începe meciul dintre Chindia şi Hermannstadt.

Echipe de start:

Chindia Târgovişte: Căbuz – Dumitrașcu, Celea, Boldor, C. Dinu – Vorobjovas, Dulca – Neguț, Chamed, A. Șerban – Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Adrian Mihalcea.

Hermannstadt: Iliev – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Sota, Biceanu, Baba – Petrescu, Paraschiv, Oroian.

Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Chindia Târgovişte a schimbat antrenorul pentru noul sezon de Superliga, după despărţirea de Emil Săndoi. Adrian Mihalcea a preluat trupa dâmboviţeană, iar în prima etapă a pierdut pe terenul celor de la FC Botoşani, cu scorul de 3-2. Andrei Şerban şi Andreas Mihaiu au punctat în eşecul din Moldova.

De cealaltă parte, Hermannstadt a obţinut cea mai clară victorie în prima etapă de Superliga. Trupa lui Marius Măldărăşanu a câştigat cu 3-0, pe teren propriu, în faţa celor de la CS Mioveni. Dubla lui Baba Alhassan şi golul marcat de Daniel Paraschiv au adus toate cele trei puncte la Sibiu.

Meciul va avea loc pe arena „Ilie Oană”, din Ploieşti. Stadionul din Târgovişte este încă în proces de reconstrucţie.

Ultima întâlnire a avut loc în 2021, în Liga 1. La momentul respectiv, se impunea Chindia Târgovişte, cu scorul de 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Deni Dumitraşcu şi Daniel Florea.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și