Închide meniul

Dan Petrescu, aroganță supremă pentru Gigi Becali: ”99% campionatul e luat”

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2022, 9:02

Reclamă
Dan Petrescu, aroganță supremă pentru Gigi Becali: ”99% campionatul e luat”

Dan Petrescu, aroganță supremă pentru Gigi Becali: ”99% campionatul e luat”

Dan Petrescu, alături de trofeul Ligii 1 / Hepta

Dan Petrescu a avut o aroganță supremă pentru Gigi Becali și a celorlați conducători care speră la titlul din Superliga, în acest sezon. ”99% campionatul e luat”, e mesajul clar al ”Bursucului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a avut o bucurie exagerată după victoria cu Rapid, venită după un final incendiar, în care giuleștenii au ratat un penalty, în minutul 90+8. Antrenorul din Gruia așteaptă acum calificarea în grupele Conference League.

Dan Petrescu, aroganță supremă pentru Gigi Becali

„Noi numai așa putem să facem performanță. Știți bine că în cele cinci campionate în care am fost aici, am avut multe recorduri, meciuri la rând fără înfrângere, meciuri la rând fără gol primit. S-au uitat astea. După un meci cu Armenia (n.r. Pyunik) s-a uitat tot.

E clar că a fost cel mai mare insucces al meu la club, dar nu poți să ai numai succese, pentru că nici Ferguson nu a avut la Manchester United doar victorii. A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, știa ce poate.

Din punctul ăsta de vedere sunt conștient și am zis și ieri, dacă Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, fiți siguri că 99 la sută campionatul e luat și după trebuie să facem treabă bună în Europa. Știți bine cine câștigă campionate în România în ultimii ani, dar toată lumea uită.

Reclamă

Nu mă vedeți aici (n.r. dacă pleacă)? Eu zic mereu că am refuzat 7 milioane de euro să rămân. Eu nu fac bani aici, eu pierd bani. Tot timpul am spus că sunt fericit aici. Dacă cei de la CFR Cluj au încredere în mine, cum au avut după meciul cu Pyunik, atunci sigur o să fie mulțumiți”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Dan Petrescu, susţinut de conducerea celor de la CFR Cluj

Dan Petrescu e susţinut de conducerea celor de la CFR Cluj. Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a anunţat că nu s-a pus problema ca Dan Petrescu să fie dat afară de la echipă, după umilinţa cu Pyunik Erevan. Balaj spune că mesajul de susţinere este unul ferm.

„S-a discutat despre Dan Petrescu, dar nu despre demitere. Mi-aş dori să fie preluat acest mesaj, pentru că au apărut anumite supoziţii şi informaţii eronate. Dan Petrescu mai are doi ani de contract cu CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Într-adevăr, am eşuat în a ajunge în grupele Europa League sau Champions League, dar asta nu înseamnă că nu putem obţine rezultate mai bune decât anul trecut printr-o calificare în grupele Conference League.

Avem obiectiv câştigarea campionatului, iar Dan Petrescu a demonstrat că poate câştiga campionatul. Dorim să formăm o echipă mai bună decât anul trecut, jucătorii aduşi au fost aduşi cu colaborarea lui Petrescu.

Am stat câteva zile, nu s-au luat decizii la cald, dăm dovadă de echilibru şi mesajul e simplu: continuăm cu Dan Petrescu! Obiectivele sunt clare, campionatul, Cupa şi o clasare mai bună în grupele Conference League decât anul trecut.

Dan Petrescu şi-a pus ştampila şi avizul pentru fiecare transfer pe care l-am făcut. Nu a fost o şedinţă pentru demiterea lui Petrescu, Neluţu Varga nici nu a discutat cu el. A discutat cu noi, cei din conducere, şi aceasta e decizia luată.

Eu sunt dator să vă transmis acest lucru, că Dan Petrescu are contract pe doi ani, obiectivele sunt campionatul, Cupa şi calificarea în grupele Conference League. Şi nu în ultimul rând să formăm o echipă mai competitivă. Dan Petrescu are susţinerea noastră”, a spus Cristi Balaj la Prima Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și