Închide meniul

Florin Prunea, strigăt de luptă înaintea barajului Dinamo – ”U” Cluj: „Dacă nici o jignire mai mare ca asta nu te motivează…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 10:48

Florin Prunea, strigăt de luptă înaintea barajului Dinamo – ”U” Cluj: „Dacă nici o jignire mai mare ca asta nu te motivează…

S-a umplut paharul! Florin Prunea l-a luat la țintă pe un om „cheie” de la Dinamo

Florin Prunea, în timpul unei conferințe de presă / Instagram/dinamobucurestiofficial

Florin Prunea, strigăt de luptă înaintea barajului Dinamo – ”U” Cluj. Fostul preşedinte al grupării din Ştefan cel Mare a fost deranjat de declaraţia lui Erik Lincar, antrenorul ardelenilor, care a spus că și-ar fi dorit ca echipa sa să învingă cu cel puțin 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut meciul tur cu ”frații” de la Universitatea Cluj, scor 0-2, și speră la o minune în ultimul meci al sezonului.

Florin Prunea, strigăt de luptă înaintea barajului Dinamo – ”U” Cluj

„Erik Lincar a făcut o greșeală cu declarația pe care a dat-o. A spus că îi pare rău că nu au dat 3-4 goluri. I-aș punea declarația pe un perete mare la ședință. Dacă nici o jignire mai mare ca asta nu te motivează… să n-ai puțină mândrie?

Băi fraților, de la ora 21:00, când fluieră arbitrul, ia să vedem cum e cu 3-4. Greșesc, mă ridic, merg mai departe, dar ambiția nu poate să mi-o ia nimeni. Chiar în halul acesta, cu sute de meciuri în Liga 1 și să mă retrogradeze U Cluj, echipă de Liga 2?”, a declarat Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Florin Bratu, resemnat înainte de barajul Dinamo – ”U” Cluj

Florin Bratu este resemnat înainte de barajul Dinamo – ”U” Cluj. Fostul atacant al ”câinilor” speră ca elevii lui Dusan Uhrin să facă față cu brio presiunii și salveze echipa de la retrogradare.

Reclamă

„În primul rând, cred că s-a dărâmat mitul acesta al diferențelor de nivel fotbalistic. Înainte spuneam că e diferență mare între Liga 1 și Liga 2. Uite că nu mai diferența atât de mare. Chiajna și “U” Cluj au câștigat împotriva unor echipe bune de Liga 1. Și n-au câștigat chinuit. E clar că nivelul Ligii 1 a scăzut în ultimii 2-3 ani.

Cât despre Dinamo, am fost șocat de ce am văzut, sincer. Nu mă așteptam. Am apreciat voința și ambiția cu care au jucat cei de la “U” Cluj și îi felicit pe această cale. Dinamo are o misiune extrem de dificilă în retur. Presiunea s-a triplat, e din toate părțile.

Poți să te reinventezi în 3-4 zile? Eu zic că nu poți. Cred că e un blocaj la Dinamo, ceva nu funcționează. Și asta nu este din acest sezon, ci de patru-cinci ani. Dinamo a suferit, suporterii au ajutat, dar n-a fost suficient.

Reclamă 4 / 0/3

Voi fi la stadion pentru meciul retur, alături de alți foști jucători ai echipei. Sper ca această prezență să ajute cumva, dar noi nu jucăm”, a declarat Florin Bratu, potrivit digisport.ro.

Dinamo vrea să fie „Manchester City de România” la baraj

Dinamo vrea să fie „Manchester City de România” în returul barajului cu Universitatea Cluj. „Câinii” au fost umiliţi în tur, scor 0-2, iar ultraşii din PCH vor ca favoriţii lor să urmeze exemplul echipei lui Pep Guardiola, care a revenit de la 0-2 cu Aston Villa şi a câştigat titlul în Premier League.

Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul. Au urmat cinci minute de glorie pentru campioana din Anglia, cu golurile lui Gundogan și Rodri. Ultraşii din PCH vor ca elevii lui Dusan Uhrin să procedeze la fel la barajul de săptămâna viitoare.

„S-A ÎNTÂMPLAT ACUM

La case mai mari. E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa. City a jucat cu trofeul de campioană pe masă. Era la mâna ei. Avea nevoie de victorie ca să nu depindă de se întâmplă la vecinii din Liverpool.

Doar că în minutul 76, Aston Villa o conducea pe City cu 2-0. Atunci s-a produs miracolul, lucru posibil cu un stadion plin și încurajări din tribune. ÎN 5 MINUTE, CITY A ÎNSCRIS DE 3 ORI și a devenit campioană. Degeaba a câștigat și Liverpool (3-1 cu Wolverhampton).

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute.

Reclamă

Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Recomandări
  • Florin Prunea, strigăt de luptă înaintea barajului Dinamo – ”U” Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și