Închide meniul

Fotbaliştii FCSB, puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid: „Pereche de fundași hazlie! Cineva să-l anunțe pe Gigi Becali!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 23:20

Reclamă
Fotbaliştii FCSB, puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid: „Pereche de fundași hazlie! Cineva să-l anunțe pe Gigi Becali!

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Fotbaliştii FCSB au fost puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid. În prima repriză, roş-albaştrii au avut doar un singur şut pe spaţiul porţii, motiv pentru care Toni Petrea şi Gigi Becali au făcut patru schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a deschis scorul în derby, iar căpitanul Cristi Săpunaru a majorat avantajul giuleştenilor.

Fotbaliştii FCSB, puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid

Dinu Gheorghe a analizat prima repriză a derby-ului şi i-a făcut praf pe fotbaliştii FCSB.

„Cineva să-l anunțe (n.r – pe Gigi Becali) că Edjouma n-avea ce să caute la Steaua (n.r – FCSB). FCSB are mari probleme în zona apărătorilor centrali. Mi se pare o pereche hazlie de apărători centrali, în special Bouhenna. El n-a jucat niciun minut la FCSB și îl aduci să joace titular pe Giulești, după ce echipa vine după două eșecuri. Asemenea responsabilitate e greu de dus. El n-are ritm de joc. La primul gol, el a pierdut mingea. Dawa și Târnovanu sunt coautori la acel gol.

La golul doi, a stat mingea în aer 15 secunde și el e depășit, iar Săpunaru era complet liber. Vă spun, hazlie această pereche de fundași centrali. Ovidiu Popescu, modest! Radunovic, la fel, nu l-a ajutat pe Tănase, a pierdut dueluri cu Sefer. Scor corect la pauză, după cum s-a jucat. Modești cei de la FCSB, foarte modești. Ianis Stoica e încă foarte crud, a avut o ocazie fantastică. Dacă ai pretenții că ești de mare viitor, egalează!”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid, după ce roş-albaştrii au încasat două goluri de la giuleşteni în prima repriză.

În prima repriză, FCSB a avut un singur şut pe spaţiul porţii. Marko Dugandzic a deschis scorul în derby, iar căpitanul Cristi Săpunaru a majorat avantajul giuleştenilor.

Prestaţia roş-albaştrilor l-a determinat pe Toni Petrea să facă patru schimbări. Astfel, Octavian Popescu, care fusese uitat pe banca de rezerve, a intrat în locul lui Florinel Coman, iar Malcom Edjouma a fost schimbat cu Adrian Şut.

Reclamă 4 / 0/3

Rachid Bouhenna a fost schimbat şi el, în locul lui intrând Joonas Tamm. A patra schimbare a fost cea a lui Răzvan Oaidă, care a fost înlocuit cu Darius Olaru.

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Croatul a avut nevoie de 19 minute pentru a marca primul gol pentru Rapid, la doar două zile de la transferul în Giuleşti.

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor.

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii Vezi toate știrile
Citește și