Închide meniul

Gigi Becali anunță că FCSB nu e interesată de Florin Niță: „Nu îl văd mai bun decât Târnovanu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 22:27

Gigi Becali anunță că FCSB nu e interesată de Florin Niță: „Nu îl văd mai bun decât Târnovanu!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali a anunțat că FCSB nu e interesată de transferul lui Florin Niță, pentru că tânărul Ștefan Târnovanu are deja garantat locul de titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali crede că Florin Niță, titular incontestabil la naționala României, nu este mai bun decât Ștefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera vrea să-l vândă pe bani mulți pe portarul de 22 de ani.

Gigi Becali anunță că FCSB nu e interesată de Florin Niță

„Nu mă interesează pentru faptul că nici n-am fost anunţaţi. Dacă de exemplu ne anunţă pe noi prima dată, poate mă interesa. Dar nu ştiam. Adică de ce să îl iei pe Niţă, să fie rezerva lui Târnovanu? Târnovanu e cât poarta, cât casa de mare. Am posibilitatea să iau bani mulţi, de ce să-l bag pe Niţă în poartă? Nu are rost, nu îl văd pe Niţă mai bun ca Târnovanu”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Florin Niță joacă pentru Sparta Praga din ianuarie 2018, când s-a transferat de la FCSB pentru 1,35 milioane de euro. În prezent, portarul României e cotat la 850.000 de euro.

Nița a jucat pentru FCSB în perioada 2013-2018.

Reclamă

Florin Niţă pleacă de la Sparta Praga

Bogdan Apostu, impresarul lui Florin Niță, a anunțat că internaționalul român va pleca de la Sparta Praga. Agentul a dezvăluit că CFR Cluj, campioana României, s-a interesat deja de serviciile sale.

„A demonstrat că poate să apere la nivel înalt. Asta e realitatea, s-a schimbat polul de putere la Sparta. Chiar dacă nu a apărat o perioadă la Sparta, a demonstrat că este unul dintre jucătorii buni ai naționalei. Datorită lui am obținut și singura victorie din mandatul lui Edi Iordănescu.

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă medie din două considerente. Vine de la o echipă bună și din motive financiare. Nicio echipă de nivel mediu n-ar putea să îl susțină, nicio echipe de nivel din Europa. Va fi o echipă importantă! Sunt discuții concrete în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Lumea s-a schimbat, discuțiile se pot face și prin telefon, prin email. Gluma e glumă, dar orice echipă din România l-ar dori. M-au întrebat multe echipe de el, nu doar CFR Cluj”, a declarat Bogdan Apostu, potrivit digisport.ro

Ștefan Târnovanu, fără reacție când a fost contactat de FCSB: “A fost ceva din senin”

Ștefan Târnovanu a crezut că trăiește un vis când a fost contactat de FCSB, în 2020. “Perla” din poarta echipei lui Gigi Becali a dezvăluit că a rămas fără reacție când a aflat de interesul “roș-albaștrilor”.

La vremea respectivă, Târnovanu se afla la Poli Iași. Într-o zi de antrenament, portarul de 22 de ani s-a trezit cu un mesaj din partea conducerii moldovenilor, care avea să-i schimbe radical cariera într-un sens pozitiv.

“Eram la Iaşi, aveam un antrenament normal de pregătire şi primesc un mesaj de la cineva din conducere să vin la birou. Nu ştiam despre ce era vorba. Când am ajuns, era domnul preşedinte acolo, mi-a arătat contractul oferit de FCSB, am citit şi am fost surprins, nu mă aşteptam atât de repede să se întâmple asta. 

Am sunat-o pe mama, pe tata, mi-am sunat prietena. M-au felicitat, m-am simţit foarte foarte bine. Au rămas fără cuvinte pentru că şi eu am rămas fără cuvinte. Eu ţineam cu Steaua de mic. Şi când am auzit că Steaua (n.r. – FCSB) e interesată de mine şi chiar trebuie să semnez, m-am bucurat foarte mult. A fost ceva din senin, m-am trezit, m-am dus la antrenament şi la prânz deja semnasem. Mi s-a îndeplinit o parte din visul pe care îl am de mic”, a spus Ștefan Târnovanu, pentru orangesport.ro.

.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și