Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua: „Sunt nimeni! S-au dat 100 de milioane pentru un stadion unde joacă amatori!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 10:52

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua: „Sunt nimeni! S-au dat 100 de milioane pentru un stadion unde joacă amatori!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua, care încă nu l-au anunţat dacă „finala” FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor s-a săturat şi anunţă că este dispus chiar şi să le facă plângere penală „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga 1 oferă, în acest sezon, cel mai încins final de campionat din ultimii ani. CFR conduce clasamentul, cu 54 de puncte. Ardelenii sunt urmați de FCSB, cu 52 de puncte. Cele două au meci direct în ultima etapă. Cu toate acestea, derby-ul pentru titlu nu se va juca în Capitală. Echipa lui Gigi Becali nu poate evolua nici în Ghencea, dar nici pe Arcul de Triumf.

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua

„N-am primit niciun răspuns, e ultima zi. O să facem plângere penală. Am spus că dau eu bani, 30.000-40.000 de euro, ca să angajaţi mai mulţi oameni să instalaţi tot pe Arena Naţională. Aveţi 11 zile să vă căraţi alea. Au zis că vine aparatura, vin artiştii, fac repetiţii. Ce vină ai tu că în România un stadion e închiriat pentru spectacol? Banii bucureştenilor…

La Ghencea nu-ţi vine să crezi că e adevărat. Dau 100 de milioane pentru un stadion unde nu joacă nimeni. CSA e nimeni! Eşti amator, eşti nimeni. Am zis să stăm până în ultimul moment. Găseşti un procuror şi îţi face dosar penal. E clar că e abuz în serviciu. Eu am trimis ofertă şi am trimis ofertă de 46.000 de euro. Ăsta e motivul lor, că nu au grilă”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu CSA Steaua. Patronul lui FCSB încă nu a primit niciun răspuns de la oficialii Armatei şi nu ştie dacă echipa lui va putea juca pe Ghencea derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă

Vicecampioana României mai are la dispoziţie numai două zile pentru a înştiinţa LPF. După acest termen, Stadionul Steaua nu mai poate trecut pe listă şi FCSB e nevoită să se „mute” pe arena din Buzău.

Latifundiarul din Pipera ameninţă cu plângeri penale în cazul în care nu va fi primit pe stadionul din Ghencea, care a costat aproape 100 de milioane de euro. Becali a fost refuzat şi de cei care se ocupă de stadionul Arcul de Triumf.

„N-am primit nimic (n.r. de la CSA Steaua), o să le facem plângeri. Eu cred că până la urmă o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul. Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor…asta e treaba!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Finanţatorul lui FCSB a comentat şi zvonurile că CSA Steaua ar putea disputa barajul pentru promovarea în Liga 1. Omul de afaceri asigură că este exclus ca „militarii” să primească drept de a juca pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Cum să facă aşa ceva? Nu are cum! E lege! Trebuie să schimbe legea întâi (n.r. pentru a putea promova CSA Steaua). Nu are cum!„, a mai spus Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și